Kırklarelispor Taraftarından Takıma Kombineli Destek

Efsane 39 taraftar grubu 39 kombine bileti alarak takıma destek oldu.

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Kırklarelispor’un Efsane 39 taraftar grubu, kombine bileti alarak takıma destek oldu.

Grup lideri Ali Ataman ve grup üyeleri, Kulüp Başkanı Volkan Can ve yönetim kurulu üyesi Burak Süzülmüş ile bir araya geldi.

Ataman, burada yaptığı konuşmada, taraftar grubu olarak takımlarının her zaman yanında olduklarını söyledi.

Takımın büyük zorluklarla ligde mücadele ettiğini ifade eden Ataman, iyi günde de kötü günde de takımlarını hiç yalnız bırakmadıklarını belirtti.

Gerek kendi sahasındaki gerekse deplasmandaki maçlarda 90 dakika boyunca tezahürat yaparak takımlarına moral vererek motivasyonlarını arttırmak için çalıştıklarını dile getiren Ataman, şunları kaydetti:

'Kırklarelispor bizim vazgeçilmezimizdir. Takımımızın iyi günde de kötü günde de her zaman yanındayız. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Kendi sahasında yada deplasmanda olan bütün maçlarına giderek desteklerimizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Bunun yanı sıra takımımıza maddi olarak destek olmak istedik. Bu yıl Efsane 39 taraftar grubu olarak 39 kombine bilet aldık. İnşallah önümüzdeki yıl 139 bilet alarak maddi açıdan daha çok destek olmak istiyoruz.'

Öte yandan MKE Ankaragücü’ne 2-1 yenilmenin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren Ataman, ligin uzun bir maraton olduğunu ve sonraki maçlarda kaybedilen 3 puanın telafisinin yapılacağına inandıklarını ifade etti.

Kulüp Başkanı Can da takımı hiçbir zaman yalnız bırakmayan gruba teşekkür etti.

Kaynak: AA