Harun Erdenay'dan Bayram Mesajı

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Erdenay:'Başta 15 Temmuz'da hain darbe girişimine karşı kahramanca mücadele eden askerimiz, polisimiz ve halkımız ile Türk basketbolunun ve sporunun bugünlere gelmesinde emeği geçmiş değerli büyüklerimizin, basketbol ailemizin tüm mensuplarının Kurban Bayramı'nı kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum'.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Harun Erdenay, yarın başlayacak Kurban Bayramı öncesi kutlama mesajı yayımladı.

Erdenay, TBF'nin internet sitesi aracılığıyla yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

'TBF olarak Kurban Bayramı'na tüm kategorilerdeki milli takımlarımızın sahada verdiği mücadelenin gururu ile giriyoruz. Yaz dönemi boyunca hemen her kategoride mücadele eden ay-yıldızlılarımız, ülkemizi en iyi şekilde temsil etti.

Olimpiyat Oyunları'nın yaşattığı heyecan başta olmak üzere milli takımlar sezonunun geride kaldığı ve lig maratonu heyecanının yavaş yavaş hissedilmeye başlandığı şu günlerde, başta 15 Temmuz'da hain darbe girişimine karşı kahramanca mücadele eden askerimiz, polisimiz ve halkımız ile Türk basketbolunun ve sporunun bugünlere gelmesinde emeği geçmiş değerli büyüklerimizin, basketbol ailemizin tüm mensuplarının ve yakınlarının, kulüplerimizin, oyuncularımızın, teknik ve idari kadroların, hakemlerimizin, sponsorlarımızın ve medya mensuplarının Kurban Bayramı'nı kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum.'

Kaynak: AA