Namet Ateş Açıklaması 'Oynadığımız Oyun Ve Yaptığımız Değişikliler Skoru Getirdi'

Geçen haftaya göre istenilen oyunu ortaya koyamadıklarını belirten Elazığspor Teknik Direktörü Yardımcısı Namet Ateş, oynanılan oyun ve değişikliklerle skoru belirlediklerini söyledi.

TFF 1. Lig’in 3. haftasında Elazığspor evinde Ümraniyespor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından Elazığ Teknik Direktör Yardımcısı Namet Ateş açıklamalarda bulundu.

Bir sistem yapmak istediklerini fakat insanların bunu görmediğini belirten Ateş, “Skor odaklı konuşuyorlardı. Biz de hafta içi yoğun bir çalışma yaparken iyi futbol olduğunu fakat sonuç alamadığımızı söyledik. Önceki basın toplantımızda alternatif bir şeyler geliştirmemiz gerektirdiğini de söyledik. Gol gelmediği sürece baskı oluşmaya devam ediyor. Bugün golü bulduk ve bu da bize galibiyeti getirdi. Bu üzerimizdeki baskıyı da kaldırdı. Biz çocuklarımıza ‘skora çok takılı kalmayın, oyununuzu güzelleştir, skor da gelecektir’ dedik. Biz bunun için uğraş vereceğiz” dedi.

Ligin uzun olduğunu ve sınırlı sayıda oyunları olduğunu ifade eden Ateş, ”O yüzden fiziksel olarak yükleme yaparken oyunsal anlamda da her hafta biraz daha güzelleştirmek zorundayız. Çıkan oyuncunun yerine çıkan oyunca hazır olmak zorundadır. Biz de tüm oyunlarımızı hazır tutmaya çalışıyoruz. Üzerimizdeki baskıyı da kaldırdığımızı düşünüyoruz. Bu hafta geçen haftaya göre çokta istediğimiz oyunu sergileyemedik. Ama oynadığımız oyun ve yaptığımız değişikliler skoru getirdi. O yüzden biz kazandığımız için mutluyuz. Rakip de çok iyi mücadele etti. Oyun içerisinde küçük bir gerginliğin dışında çok oyunu çirkinleşmedi. Çok iyi bir oyun vardı” diye konuştu.

Kaynak: İHA