Mamaklı Badmintonculardan 11 Madalya

Mamak Belediyesi Badminton Takımı, 30 Ağustos Zafer Bayramı 13 yaş altı Badminton Ankara Şampiyonası’nda 11 madalya kazandı.

Mamak Belediyesi Badminton Takımı, katıldığı turnuvalardan üstün başarılarla dönmeye devam ediyor. 27-28 Ağustos tarihlerinde Sincan Spor Salonu’nda yapılan 30 Ağustos Zafer Bayramı 13 yaş altı Badminton Ankara Şampiyonası’nda Mamaklı sporcular ipi göğüsledi. Toplamda 11 kulübün ve 100 sporcunun katıldığı turnuvada Mamak Belediyesi Badminton Takımı adeta rüzgar gibi esti. Şampiyonaya 22 sporcu ile katılan Mamak Belediyesi Badminton ekibi, 2 altın, 5 gümüş, 4 bronz madalya olmak üzere 11 madalya kazandı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Mamak Belediyesi Badminton Takımı katıldığı turnuvalardan bizleri gururlandıracak derecelerle dönüyor. Kendilerine yeni yapılacak şampiyonalarda da başarılar diliyorum” dedi.

İsmail Küçük ve Ekrem Yıldırım antrenörlüğünde çalışan Mamak Belediyesi Badminton Takımı, bu ayın sonunda yapılacak Türkiye Şampiyonası’na da iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Başarılı takımın antrenörlerinden İsmail Küçük, “Türkiye şampiyonasına 30 sporcu ile katılacağız. Amacımız Türkiye şampiyonu olmak” dedi.

Kaynak: İHA