İnegölspor Lige Hazır

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor, 3 Eylül Cumartesi günü Menemen Belediyesi ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

İnegölspor, Menemen Belediyespor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Osman Özdemir nezaretinde kulüp tesislerinde sürdürdü. İdman öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Osman Özdemir, “1.5 aylık bir hazırlık döneminden sonra bu hafta lig başlıyor. Her takım gibi bizimde İnegölspor olarak bu yılla ilgili kafamızda tasarladığımız, düşündüğümüz bir hedef var. Bu hedefi gerçekleştirmek adına var gücümüzle çalışıyoruz ve bu çalışmalarımız sezon sonuna kadar devam edecek. Hayırlısıyla bu hafta lig başlıyor. Her takım bu lige ne kadar hazırsa bizde o kadar hazırız. Kimseden fazla eksiğimiz olduğunu söyleyemem ama çokta abartılı bir şekilde diğer takımlardan da fazlamız olduğunu söyleyemem. Eşit güçlerin, denk takımların mücadele ettiği bir lig burası. Her türlü sonuca açık bir oyun. Ama biz şayet kafamızda oluşmak istediğimiz bir yer varsa, başlangıcın iyi olmasını istiyoruz. İnşallah bu düşüncemiz gerçekleşir" şeklinde konuştu.

"Menemene kazanmak için gideceğiz"

İstedikleri bir sonuçla İnegöl’e dönmek istediklerini söyleyen Özdemir, "Menemen’de sezon öncesi itibariyle onlarda kendilerine bir hedef koydular. Önemli transferlere imza attılar ama bizimde onlardan aşağı kalır tarafımız yok. Bizde bir o kadar önemli oyuncular transfer ettik ve bu birlikte olduğumuz süreçte de oyuncular takımla oyum içerisinde. Bir problem yaşayacağımızı zannetmiyorum. Futbolun bir oyun olduğunu akıldan çıkartmamak lazım. Her türlü sonuca açık bir oyun. Menemen ne kadar iddialıysa, ev sahibi olmasına rağmen maçı kazanmak istiyorsa da bizde oraya kazanmak için gideceğiz" dedi.

Kaynak: İHA