Cizrespor Lige Galibiyetle Başlamak İstiyor

TFF 3. Lig takımlarından Cizrespor, lige galibiyetle başlamak istiyor. Lige, 3 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Karacabey Birlik Spor A.Ş. karşılaşması ile başlayacaklarını belirten Cizrespor Teknik Direktörü Bahri Kurt, maçı kazanıp, ilk maçta taraftarlarına galibiyeti hediye etmek istediklerini söyledi.

2014-2015 futbol sezonunda ilçede yaşanan terör olayları nedeniyle ligden çekilen ve bir sezon aradan sonra yeni teknik direktör ve yeni futbolculardan oluşan bir takımla yeni sezona hazırlanan Cizrespor, teknik direktör Bahri Kurt yönetiminde Karacabey Birlik Spor A.Ş. maçına sıkı bir şekilde hazırlanıyor. 20’si yeni olmak üzere 26 kişiden oluşan futbolcu kadrosu ile çalışmaları sürdürdüklerini belirten Teknik Direktör Bahri Kurt, “Şuan 26 kişilik futbolcu kafilesi ile lige hazırız. Hafta sonu oynayacağımız Karacabey Birlik Spor A.Ş. maçı için 15 günden bu yana çalışmalarımıza kendi tesislerimizde devam ediyoruz. Yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Çalışmalar çok iyi gidiyor takımda her hangi bir sakatlık yok. Bulunduğumuz lig itibari ile zorlu bir ligdeyiz. Birinci gurupta şampiyonluğa oynayan takımların sayısı bir hayli fazla. Ama bizde bir hayli onlar kadar iddialıyız” dedi.

Kurt, “Her takım lige başlarken şampiyonluk parolası ile başlıyor. Kimse küme düşelim diye başlamıyor. Burası diğer takımlar için ciddi bir deplasman yeri. Taraftarımızdan istediğimiz özellikle buradaki müsabakalarımız da herhangi bir taşkınlık yapmadan kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız maçlarda centilmence takımlarını desteklesinler. Cizrespor bayrağını en yukarıya taşıyabilmek adına gecemizi gündüzümüze katarak burada çalışmalarımızı sürdürmekteyiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA