Adnan Menderes Stadı'nın Görünümü Değişiyor

Aydın halkının her gün büyük ilgi gösterdiği Adnan Menderes Stadı yürüyüş pistinin ve oyuncu yedek kulübelerinin yenileme çalışmaları başladı.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İlk olarak yürüyüş pistinin drenaj sistemi yenilenerek alt yapı çalışması yapılacak. Ardından yürüyüş pisti mavi renkte sentetik çim ile kaplanacak. Böylece yürüyüş ve koşu yapmak için Adnan Menderes Stadına gelen vatandaşlarımız daha iyi şartlarda spor yapmaları sağlanacaktır. Ayrıca yürüyüş parkurunun çevresinden bulunan tel örgüleri değişecek. Yürüyüş parkurunun çevre düzenlemesi de gerçekleştirilecek” denildi.

“Oyuncu Yedek Kulübeleri Yenileniyor”

Adnan Menderes Stadında bulunan oyuncu yedek kulübeleri ve saha komiseri ile sağlıkçıların durduğu kulübelerin yenileneceği belirtildi.

“Basın Tribünü İle İlgili Çalışmalar Başladı”

Aydınspor 1923 maçlarında basın mensuplarının yer aldığı basın tribünü ile ilgili çalışmaların da başladığı belirtildi. Basın mensuplarının talep ettiği internet erişim sisteminin tamamen değişerek günümüz teknolojik çağa uygun hale getirildiği belirtildi.

Adnan Menderes Stadı ile ilgili tüm çalışmaların Aydınspor 1923’ün ilk resmi maçına kadar tamamlanacağı bildirildi.

Yapılacak çalışmaların ardından Adnan Menderes Stadı yeni görünümüne kavuşacak.

Kaynak: İHA