Balıkesirspor, Sezona Hazırlanıyor

Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren PTT 1. Lig takımlarından Balıkesirspor, Kızılcahamam’ın ardından kampın kalan bölümünü Afyonkarahisar’da tamamlayacak.

Afyonkarahisar’a gelen Balıkesirspor kafilesi 12 Ağustos Cuma gününe kadar hazırlıklarını burada sürdürecek. Korel Otel’de konaklayan Balıkesirspor antrenmanlarını Afyon Arena Stadyumu yan sahalarında sürdürüyor. Günü çift antrenmanla tamamlayan kırmızı-beyazlılar sabah antrenmanında stabilizasyon çalışması yaparken akşam antrenmanında taktik çalışma yaptı.

Afyonkarahisar’daki çalışma döneminde 2 hazırlık maçı yapacak olan Balıkesirspor bugün saat 19.30’da 3. lig ekibi Ankara Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Bu mücadele Afyon Arena Stadı’nda oynanacak. Kırmızı-beyazlılar 2. hazırlık maçında 11 Ağustos Perşembe günü Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Kahramanmaraşspor ile mücadele edecek. Balıkesirspor 12 Ağustos Cuma günü ise sabah antrenmanını yaptıktan sonra Balıkesir’e gelerek Eskişehirspor ile oynanacak olan lig maçının hazırlıklarına devam edecek.

Kaynak: İHA