Burhaniye'de Özel Sporculara Başkan Desteği

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Uysal, 8 Eylül Stadında çalışmalarını sürdüren özel sporcuları ziyaret eti. Özel sporcuların başarıları ile gurur duyduklarını anlatan Başkan Uysal, her türlü desteği yaptıklarını söyledi.

Burhaniye’de 3 yıldan bu yana Deniz Erenoğlu öncülüğünde çalışmalarını sürdüren özel sporcular başarıdan başarıya koşuyor. Haftanın 5 günü antrenman yapan özel sporculardan, Sevim Gezer, Ankara’da düzenlenen Avrupa Şampiyonasında, 800 metrede Avrupa birincisi olurken, , Sevim Demircan’da 400 metre engellide Avrupa kincisi oldu. 8 Eylül Stadında çalışmalarını sürdüren özel sporcuları ziyaret eden, Başkan Uysal, sporcularla sohbet etti ve antrenör Deniz Erenoğlu’ndan bilgi aldı. Başkan Uysal,” Bu özel sporcularımızın başarıları ile gurur duyuyoruz. Her zaman olduğu gibi, desteğimiz devam edecek. Başarılarının artarak devam etmesini istiyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Necdet Uysal’a teşekkür eden Antrenör Deniz Erenoğlu, ”Başkanımız her zaman bizim yanımızdadır. Her zaman desteğini görüyoruz. 2017-2019 Dünya Şampiyonasına katılmak istiyoruz. Bunun içinde haftanın 5 günü çalışıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA