Şanlıurfaspor Salı Günü Geliyor

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Şeyhmus Göçmez, takımın salı günü Şanlıurfaspor tesislerinde toplanacağını ve antrenmanlara başlayacağını ifade etti.

Göçmez, Şanlıurfaspor’un 8 Temmuz’dan bu yana il dışında kamp çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, “İlk etabına Bolu’da başladığımız kamp çalışmalarının ikinci etabını Erzurum Palandöken’de yaptık. Kamp çalışmaları devam ederken bir yandan da transfer çalışmalarını yürüttük. Her iki etapta da takıma dahil olan futbolcu arkadaşlarımız oldu. Onların kaynaşması açısından çok iyi bir kamp dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. İkinci etap kampımızı da tamamlayan takımımıza hocamız Ünal Karaman tarafından iki gün izin verildi.

Takımımız salı günü akşam saatlerinde tesislerimizde toplanarak çalışmalara başlayacak. Bu arada tabi ki eksik mevkilere transfer çalışmaları da yönetim kurulumuz ve teknik ekibimiz tarafından devam etmektedir. İnşallah lig başlayana kadar eksik bölgelere takviyelerimizi de yaparak hazır bir takım haline geleceğiz” dedi.

Göçmez, ligin başlamasına kısa bir süre kaldığının altını çizerek, tüm Şanlıurfalıların takımlarına lig sonuna kadar aralıksız destek vermesini istedi.

Kaynak: İHA