Göztepe, Bolu Kampını Tamamladı

Teknik direktör Buruk:'Taktiksel ve oyunsal olarak gelişim göstermemiz gerekiyor'.

PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu'da yaptığı kampı tamamladı.

Gaziantepspor'a 4-2 yenildiği hazırlık karşılaşmasının ardından kampı tamamlayan Göztepe'de, hafif sakatlıkları bulunan Kone, Cemil Vatansever ve İsmail Köse'ye, tedbir amaçlı olarak maçta görev verilmedi.

Bu gece İzmir'e dönecek sarı-kırmızılı ekip, salı gününden itibaren çalışmalarına kendi tesislerinde devam edecek.

Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk, kulübün sosyal medyadaki Instagram hesabında yayımlanan mesajında, kampın geneline baktığında, çalışma tempolarının ve oyuncu katılımının yüksek olduğunu belirtti.

Kamp döneminde yaşanan sakatlıkların kendilerini etkilediğini ifade eden Buruk, şunları kaydetti:

'Sakatlıkların dışında oyuncuların çalışma performansından mutluyum. Taktiksel ve oyunsal olarak gelişim göstermemiz gerekiyor. Maç haftasına kadar iki haftamız daha var. Daha fazla çalışıp özellikle savunmada ve hücumda oyunun iki tarafını da iyi oynayıp lige hazır olmak istiyoruz. Tabii ki bu süreçte eksiklerimizi gördük. Lig başlayana kadar eksiklerimiz için gerekli takviyeleri yapacağız.'

Öte yandan, Göztepe'nin 2016-2017 sezonu boyunca giyeceği formaların, yarından itibaren GÖZGÖZ Mağazaları'nda satışa sunulacağı belirtildi. Üç farklı tasarımdan oluşan formaların 'efsane parçalı', 'arma damalı' ve 'kırmızı verev' olarak adlandırıldığı bildirildi.

Kaynak: AA