Türkiye İkincisine Maden İş'ten Ödül

Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında ikincilik elde eden Soma Sotes Spor Kulübü sporcusu ve aynı zamanda bir maden işçisinin kızı olan Mehtap Gür, Türkiye Maden İşçileri Sendikası Soma Şubesi tarafından ödüllendirdi.

Maden İşçileri Sendikası Soma Şubesi yönetimi, Türkiye 2’ncisi Mehtap Gür, Babası Erkan Gür, Antrenörü Serdal Gündoğan ve Soma Sotes Spor Kulübü Başkanı Hasan Artar’ı makamında ağırladı.

Maden İşçileri Sendikası Soma Şubesi Başkanı Şevket Şahin, "Soma Sotes Taekwondo sporcusu Mehtap Gür, Konya’da düzenlenen Türkiye Taekwondo Şampiyonası minikler kategorisinde Türkiye 2’ncisi olarak Soma’ya döndüğünü duyunca bizler de ödüllendirmek istedik. Kızımızı, hocasını ve Hasan abimizi onure etmek istedik. Kendisi işçi arkadaşımızın çocuğu bu bizlere daha da gurur verdi. Soma’mızın çocuklarına her zaman destek vermeliyiz. Hasan abimiz de spora gönül vermiş bir abimiz. Maddi imkanı olmamasına rağmen bu işe gönlünü koymuş. Hocamız da sevdiğimiz bir kardeşimiz. Sotes Kulübü de Soma’nın bir kulübü. Mühim olan Soma’da böyle yetenekli cevherleri keşfetmek. Gençlerimiz böyle sporla ilgilendiğinde disiplin, özveri, birlik ve beraberliği öğreniyor. Kötü alışkanlıklardan arınıyorlar. Soma’mızın adını böyle güzel şeyler ile duymak bizleri mutlu ediyor. Akademik başarılar ile duyulmasını ve kötü imajından sıyrılmasını istiyoruz. Önümüzde Milli takım seçmeleri var. Milli Takım seçmelerini geçerse ardından Avrupa Şampiyonası geliyor. Şimdiden kızımıza başarılar diliyorum." dedi.

Maden İşçileri Sendikası Soma Şubesi Başkanı Şevket Şahin Mehtap Gür’ü küçük altın, Antrenörü Serdal Gündoğan ve Kulüp Başkanı Hasan Artar’ı da plaketle ödüllendirdi.

Kaynak: İHA