Turgutluspor'un Genç Yıldızı Takımdan Ayrıldı

Spor Toto 3. Lig’den, Bölgesel Amatör Lig’e düşen Turgutluspor’da 20 yaşındaki milli yetenek Mehmet Onur İzmirli, takımla yollarını ayırdı. Sağ kanatta görev yapan çabukluğu ve hızıyla dikkatleri üzerine çeken genç yetenek, futbolda büyük hedeflerinin olduğunu dile getirdi.

2015-2016 sezonunda profesyonelliğe adım atan ve Türkiye şampiyonu olan U-19 takımının yıldızları arasında yer alan 20 yaşındaki Mehmet Onur İzmirli, farklı takımlardan transfer teklifi aldığını ve önümüzdeki günlerde kariyerine uygun bir teklife evet diyeceğini ifade etti.

Turgutluspor’un altyapısından yetişen ve yetenekleri doğrultusunda A takıma yükseltilip, profesyonel yapılan Mehmet Onur İzmirli, Turgutluspor’da her zaman forma giymek istediğini ancak kariyeri için de sağlıklı adım atmak zorunda olduğunu dile getirdi.

Kırmızı-siyahlı takımın gelecek vaat eden isimleri arasında yer alan ancak Turgutluspor’un 2 yıl üst üste lig düşerek Bölgesel Amatör Lig’e gerilemesinden sonra takımdaki birçok isim ayrıldı. Mehmet Onur İzmirli de Turgutluspor ile sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti. Önümüzdeki günlerde hedefi olan bir takım ile anlaşması beklenen genç yetenek Turgutluspor’a şans diledi.

Kaynak: İHA