Onazi, Resmen Trabzonspor'da

Bordomavililer, Lazio'ya bonservis bedeli olarak 3,5 milyon avro, 4 yıllık anlaşmaya vardığı oyuncuya da her yıl için 1 milyon avro ödeyecek.

Trabzonspor Kulübü, İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Lazio'nun orta alan oyuncusu Ogenyi Eddy Onazi ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Bordo-mavili kulübün, Nijeryalı futbolcu Onazi için Lazio Kulübüne bonservis bedeli olarak 3,5 milyon avro, oyuncuya da her sezon için 1 milyon avro olmak üzere 4 milyon avro garanti ücret ödeyeceği belirtildi.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği, Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yer alan iki ayrı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

'Profesyonel futbolcu Ogenyi Eddy Onazi'nin, kulübümüze transferi konusunda oyuncu ve SS Lazio ile yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, SS Lazio Kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 3,5 milyon avro ödenecektir.

Profesyonel futbolcu Ogenyi Eddy Onazi ile 2019-20 futbol sezonu sonuna kadar (4 yıllık) anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya, her bir futbol sezonu için 1 milyon avro garanti ücret ödenecektir.'

Kaynak: AA