Bilecik Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Değişti, Başkanının Değişeceği İddia Edildi

Bilecik Belediyespor yönetim kurulu üyeleri yeni sezonda kulübün yönetim kurulu üyelerin değişmesi kararı alırken, kulüp başkanını da değişeceği iddia edildi.

Seneye Bilecik’i Türkiye Basketbol 2. Lig’inde temsil edecek olan Bilecik Belediyespor, yönetim kurulu üyeleri yeni sezonda kulübün yönetim kurulu üyelerin değişmesi kararı alırken, kulüp başkanlığına da Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın oğlu Av. Emin Yağcı geçeceği iddia edildi. Yönetim kurulu kurulu üyelerinin almış olduğu bu kararın ardından Emin Yağcı’nın yeni yönetim kurulu üyeliği için kentteki sanayici arkadaşlarıyla görüştü ve önümüzdeki günlerde yönetim kurulu üyelerin basına tanıtılacağı öğrenildi. Kulübün kurucu başkanlığı yapan Osman Gezgin’in ardından yaklaşık 5 senedir başkanlık görevinin yürüten Vahdettin Tetik’e ise; yönetim kurulunda bir görev verileceği öğrenildi.

Öte yandan Erkekler Bölgesel Lig’de mücadele eden Bilecik Belediyespor, Türkiye Basketbol 2. Lig’inde oynayan bazı üniversitelerin kapatılmasının ardından Türkiye Basketbol 2. Lige yükselmişti.

Kaynak: İHA