Oryantiring Milli Takımı, Burhaniye'de Kamp Yapıyor

Federasyon başkanı Çolakoğlu: 'Milli takımımız, geçen yıl Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Oryantiring Şampiyonası'nda ikincilik kupasını ülkemize getirmişti. Bu yıl daha iyi hazırlandılar ve inşallah birincilik kupasını ülke olarak sporcularımızdan bekliyoruz'

Türkiye Oryantiring Milli Takımı, 7-11 Eylül tarihlerinde Makedonya'da düzenlenecek Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Oryantiring Şampiyonası hazırlıklarını sürdürüyor.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Madra Dağı'nın yakınındaki Ören Mahallesi'nde bulunan Burhaniye Uygulama Oteli'nde kamp yapan milli takımda 32 sporcu yer alıyor.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli takımla yaklaşık 10 gündür Balıkesir'in çeşitli bölgelerinde kamp yaptıklarını belirtti.

Çolakoğlu, Balıkesir'in parkurları ve doğasıyla çok güzel bir kamp alanı olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

'Milli takımımızda 16'sı kadın, 32 genç sporcumuz çok iyi bir hazırlık süreci geçiriyor. Burada, antrenör arkadaşlarımızla birlikte uyum içinde sıkı bir çalışma temposu var. Çok verimli bir kamp oldu. Geçen yıl, milli takımımız Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Oryantiring Şampiyonası'nda ikincilik kupasını ülkemize getirmişti. Güzel bir başarıydı. Ülkemiz adına, oryantiring tarihimizde aldığımız en iyi dereceydi. Bu yıl daha iyi hazırlandılar ve inşallah birincilik kupasını ülke olarak sporcularımızdan bekliyoruz.'

Kaynak: AA