Yunusemre Belediyespor Sezonu Açtı

Yeni sezonda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Yunusemre Belediyespor Futbol Takımı, çalışmalarına Karaali Futbol Tesisleri’nde başladı. Futbolcuları sezon öncesi ilk antrenmanlarında ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, takıma yeni sezonda başarılar diledi.

2016-2017 futbol sezonunda Süper Amatör Lig’de top koşturacak olan Yunusemre Belediyespor Futbol takımı, belediyenin Karaali Mahallesinde hizmete açtığı Futbol Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman ile çalışmalarına başladı.

Sezonun ilk antrenmanında Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan ve yönetim kurulu üyeleri de futbolcuları yalnız bırakmadı.

Futbolculara yeni sezonda başarılar diledi

Antreman öncesi futbolcular ve teknik heyet ile sohbet eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, futbolculara yeni sezon öncesi başarılar diledi. Başkan Çerçi, “Bütün spor branşlarını gençlerimize kazandırmak istiyoruz. 13 branşta bin 700’e yakın lisanslı sporcumuz var. Futbolda altyapıdan güzel sporcular yetiştirip Türk sporuna kazandırmak istiyoruz. Bütün gençlerimize ulaşmayı amaçlıyoruz. Gençlerimize sporu sevdirerek milletimize faydalı bireyler oluşturmak amacıyla başta kulüp başkanımız Arif Alkan ve yönetim kurulu üyelerimiz ile hazırlanıyoruz. Takımlarımızın centilmence bir tavır sergilediği başarılı bir sezon geçirmelerini diliyorum” diye konuştu.

Hedef bölgesel amatör lig

Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan da yeni sezonda iddialı olduklarını dile getirerek şunları söyledi: “2016-2017 futbol sezonuna yakın zamanda başlayacağız. Bugün ilk antrenmanımızı yapıyoruz. Bu sene yeni arkadaşlarımız aramıza katıldı.

5 tane de altyapıdan futbolcularımız A takıma katıldı.

Bu sene Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak istiyoruz. Bizlere bugüne kadar yardımlarını esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ve ekibine çok teşekkür ediyorum” Konuşmaların ardından başarılı bir sezon geçirilmesi dileğiyle kurban kesilirken; Başkan Çerçi futbolcularla birlikte antrenmana katıldı.

Başkan Çerçi ve beraberindekiler futbolcularla birlikte sezon öncesi hatıra fotoğrafı çektirmeyi unutmadı.

Kaynak: İHA