Sigthorsson ve De Jong Galatasaray'da.

G.Saray'dan çifte transfer... Forvet ve ön libero arayışlarını sürdüren G.Saray, transferin son günlerinde iki ismi birden bitirdi.

Sigthorsson ve De Jong Galatasaray'da.
Sarı kırmızılı kulüp, İzlandalı golcü Sigthorsson'u bu gece ve Hollandalı orta saha oyuncusu Nigel De Jong'u da yarın İstanbul'a getiriyor.

FORVETE İZLANDALI GOLCÜ

Nantes ile 2020 yılında kadar sözleşmesi bulunan İzlandalı golcü G.Saray'da! Sarı-kırmızılı kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralanmak istenen Sigthorsson ve kulübüyle prensip anlaşmasına varıldı. İzlandalı golcü son görüşmeler için bu gece İstanbul'a geliyor. 1.85 boyundaki Sigthorsson geçen sezon Nantes formasıyla çıktığıı 29 maçta 4 gole imza attı.

HAMZAOĞLU İSTEMİŞTİ
Hamza Hamzaoğlu G.Saray'daki teknik direktörlük döneminde İzlandalı golcü oyuncuyu istemişti. Hamzaoğlu Sigthorsson ile ilgili, "Sigthorsson konusunda içim kanıyor. Tam bizim oyuncumuzdu. En az 10 sene bize forvet arattırmazdı. Ailesi Nantes'i tercih etti ama çocuğun gönlü hala bizde" açıklamasında bulunmuştu.

ÖN LİBEROYA DE JONG TAKVİYESİ

Newcastle United'ın Fildişi Sahilli oyuncusu Cheik Tiote'nin transferinden, sağlık kontrolleri sonrası alınan olumsuz rapor nedeniyle vazgeçen Galatasaray, ABD'de Los Angeles Galaxy forması giyen 31 yaşındaki Hollandalı oyuncu Nigel de Jong'la görüşmelerini yoğunlaştırdı.

BUGÜN GELİYOR
Sarı-kırmızılı yetkililerin, ABD'de bulunan De Jong ile yaptığı görüşmelerin olumlu seyrettiği, genel hatlarıyla mutabakat sağlanması halinde ise oyuncunun bugün İstanbul'da olacağı şekilde biletinin alınacağı aktarıldı.

DEVLERDE FORMA GİYDİ

Milan'da 4 sezon oynayan De Jong, kariyerinde Ajax, Hamburg ve Manchester City gibi üst düzey takımlarda forma giydi. LA Galaxy'de 17 maça çıkan başarılı ön libero, 81 kez de Hollanda Milli Takımı'nda yer aldı.
.