İnegölspor'da Transfer

Bordobeyazlı takım, İsmail Köse'yi bir yıllığına kiraladı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor, Göztepe'den İsmail Köse'yi kadrosuna kattı.

İnegölspor Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Kurt, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, İsmail Köse'yi 1 yıllığına kiraladıklarını söyledi.

Köse'nin takıma katkı sağlayacağına inancının tam olduğunu ifade eden Kurt, şöyle konuştu:

'Kamp çalışmalarını yaptıktan sonra İnegöl'de lig hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Hocamızın direktifleri doğrultusunda gereken mevkilere gereken transferleri yapmıştık. Lüzum üzerine eksik gördüğümüz sol açığa bir transfer daha yapmayı planlıyorduk. Bu bölge için İsmail Köse arkadaşımızla daha önce görüşmüştük. İsmail'in kulübü Göztepe ile de yaptığımız görüşmeler sonucunda 1 yıllık kiralama anlaşması yaptık. İsmail 1996 doğumludur. TFF 1. Lig tecrübesi olan bir futbolcudur. Kendisine biz inanıyoruz, güveniyoruz.'

İnegölspor'a şampiyon olmak için geldiğini dile getiren İsmail Köse de 'Burayla anlaştığım için herkese çok teşekkür ediyorum. İsmail hoca olsun, Osman hoca olsun çok istediler. Gerçekten çok iyi insanlar. Buraya şampiyon olmak için geldim ve hedeflerim bunlar. Allah'ın izniyle şampiyon olup İnegölspor'u 1. Lig'e çıkartmak istiyorum.' ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Köse, kendisini bordo-beyazlı renklere bağlayan 1 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Kaynak: AA