Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'da

Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı Jeremain Lens, gece geç saaterde İstanbul'a ayak bastı

Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'da
Fenerbahçe, Jeremain Lens'i transfer etmek üzere İstanbul'a getirdi. Havaalanında açıklamalarda bululnan Lens, ' Biraz zaman aldı buraya gelmem ama burada bulunmaktan dolayı mutluyum. Sonbirkaç adım kaldı. Fenerbahçe ile son görüşmeleri yarın yapacağız ve umarım yoluma Fenerbahçe'nin futbolcusu olarak devam ederim' dedi.

ADVOCAAT İLE GÖRÜŞTÜM

Advocaat ile de görüştüğünü belirten Lens, 'Hocamızla görüştüm. Kulüple ilgili bilgi verdi. Ben zaten Hollandalı arkadaşlarımdan Fenerbahçe'yi biliyodum. Fenerbahçe'nin Türkiye'nin en büyük kulüp olduğunu biliyorum. dedi.

F.BAHÇE'Yİ AÇIKLAMIŞTI

Hollanda'nın Fox Sports kanalına konuşan Jeremain Lens; 'Yarın sağlık kontrolünden geçeceğim. Bir problem yaşanmasını beklemiyorum. Bu transferi iple çekiyorum. Fenerbahçe harika bir kulüp ve benim için büyük bir meydan okuma' ifadelerini kullandı.
28 yaşındaki oyuncu; 'Advocaat ile aramızdaki ilişi çok iyi. Benim kalitemi biliyor. Bu transferi bana iyilik olsun diye yapmadı' dedi.

'SUNDERLAND BENDEN KURTULMAK İSTEDİ'

Sunderland'de pek fazla forma giyme şansı bulamadığını ifade eden Lens, 'Genelde kenarda oturuyordum. Kulüple bir sorun yaşadım. Ama bu sorun neydi bilmiyorum. Sadece benden kurtulmak istediler' dedi.

SKORA KATKISI YÜKSEK
Jeremain Lens kariyeri boyunca PSV, D.Kiev, Alkmaar, Nijmegen ve Sunderland'de 349 maçta forma giydi. Deneyimli kanat oyuncusu rakip ağları 93 kez sarsarken, 85 de asist yaptı.
.