Beyoğlu Yaz Spor Okulları'nda Eğitim Alan Çocuklar Madalya İle Ödüllendirildi

Beyoğlu Belediyesi tarafından çocukların yazı değerlendirmesi ve daha eğlenceli geçirmesi için hazırlanan Yaz Spor Okulları programı, düzenlenen kapanış programıyla son buldu. Yaz boyunca eğitim alan çocukların başarılı olanları madalya ile ödüllendirildi.

Beyoğlu Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğü ile Beyoğlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü Beyoğlu Belediyesi Yaz Spor Okulları, ilkokul ve ortaokul öğrencileri için bu yazı da eğlenceli hale getirdi. Futbol, basketbol, voleybol, yüzme, savunma sporları, yelken, masa tenisi, jimnastik ve satranç olmak üzere 9 farklı branşta verilen eğitimlere katılan 4 bin öğrenci hem eğlendi hem de öğrendi. Beyoğlu ilçesindeki 22 ayrı noktada verilen eğitimlerle kendini geliştiren öğrenciler, kapanış programı ile sezonu tamamlamanın mutluluğunu yaşadı.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da kapanış programına katılarak, çocuklarla birlikte doyasıya eğlendi. Başkan Demircan, “Hepimizin çocukları var. Okulların dışında özellikle çocuklarımız boş bırakmamak, onların okul boşluğunu doldurmak üzere yaz spor okulları düzenledik. Bu yaz 9 branşta 4 binden fazla çocuğumuza ulaştık. Bu çocuklarımızın özellikle beden terbiyesi, sporla olan ilişkilerini daim yapabilmek için ve önümüzdeki yıllarda gelişim gösterdikleri zaman bir spor dalına müdavim olmaları bizim hedefimiz. Sonuçta bizim çocuklarımız üzerinde sağlıklı beden hedefimiz var. Bu konuya katkıda bulunacağını düşündüğümüz için çalışmalarımızı yapıyoruz. Çocuklarımız da bu çalışmalardan oldukça memnun” dedi.

Yaz Spor Okulları kapanış programının sonunda spor eğitimlerinde üstün başarı gösteren öğrenciler madalya ile ödüllendirildi.

Kaynak: İHA