Şampiyon Boksörler Vali Erin'i Ziyaret Etti

18-24 Eylül 2016 tarihleri arasında Ordu’da yapılacak olan Yıldız ve Genç Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonasına katılacak sporcular, Adıyaman Valisi Abdullah Erin’i ziyaret etti.

Boks alanında Avrupa şampiyonasında derece yapan bayan sporcular Gölbaşı Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Türkiye Boks Federasyonu As Başkanı Faruk Hasetçi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü S. Ahmet Bağcı, Yıldız Bayan Boks Milli Takımı Sorumlu Antrenörü Ahmet Çınar ve teknik heyetle birlikte Vali Abdullah Erin’i ziyaret etti.

Avrupa Boks Şampiyonu bayan sporcular ve beraberindeki heyeti makamında kabul eden Vali Abdullah Erin, “Sporcularımızın şanlı bayrağımızı daha da yükseklere çıkaracağına inanıyorum. Gençlerimizin sadece spor alanında değil her alanında gerçekleştirmesi gereken hedefleri olmalıdır. Sizler pırıl pırıl bir milletin necip evlatlarısınız. Bizler birikimiyle, kültürüyle, tarihiyle ve altına imza attığımız başarılarla dünyada ender milletlerden bir tanesiyiz. Bizler bin yıl dünyayı yönetmiş bir milletiz. Toplumun içerisinde bu kabiliyete sahip olan gençlerimizi bulmak, onlara imkan sağlamak devletin en başta gelen görevlerinden bir tanesidir. Bundan sonra da diliyor ve umut ediyorum ki, o pırıl pırıl gençlerimiz bütün alanlarda olduğu gibi spor alanında da yeryüzünde bütün milletlere meydan okuyacak bir noktaya gelecektir. Tekrar sporcularımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA