Kağıtsporlu Karatecilerden Yeni Başarı Sözü

Büyükşehir Kağıtspor’un başarılı karatecileri, Ay Yıldızlı bayrağımızı en yukarıya taşımak için daha da çok çalışacakları sözünü verdi.

Uluslararası arenada Türkiye’yi başarıyla temsil eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un karatecileri, Kulüp Başkanı Dr. Ali Yeşildal ile bir araya gelerek yeni başarılar için söz verdi. Kulüp binasında gerçekleşen ziyarete geçtiğimiz aylarda Kocaeli’de yapılan Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonasında derece yapan karateciler ile Engelliler Dünya Karate Şampiyonası’nda dereceye giren sporcular katıldı.

Karate branş sorumlusu Hasan Yılmaz, Kulüp Genel Sekreteri Fatih Özkaraaslan, branş koordinatörü Mustafa Özkar, Karate antrenörü Mesut Kolaylı’nın da yer aldığı ziyarette şampiyon karateciler, başarı öykülerini anlattı.

Darbe girişimi nedeniyle Türkiye’nin kritik dönemlerden geçtiğini hatırlatan kulüp başkanı Dr. Ali Yeşildal, “Birey olarak her birimiz, güzel ülkemizde görevlerimizi artık daha da iyi yapmak için çalışacağız. Bu ülkenin içeride ve dışarıda hain düşmanları var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği 2023 hedeflerine Kağıtspor kulübü ve sporcuları olarak hazırlanıyoruz. Ülkemizi en iyi şekilde uluslararası yarışmalarda en iyi şekilde temsil edeceğiz. Sizler bugüne kadar bunu başardınız bundan sonrada başaracağınıza inanıyoruz. Ay Yıldızlı bayrağımızı sizlerde sportif alanlarda en yukarılara taşıyacağınızı biliyoruz. Hepinizi bir kez daha yürekten kutluyorum” dedi.

Karate Antrenörü Mesut Kolaylı ise kulüp olarak karate branşında Dünya’da söz sahibi olduklarını ifade ederek, “Darbe girişimi sabahı, o kötü günde bile sporcularımız milli birlik için salona gelerek idmana katıldılar. Hiçbir idmanlarını kaçırmadılar. Kendilerini de velilerine de çok teşekkür ediyoruz. Bizler Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak üzerimize düşen sorumluluğumuzu yerine getirerek çok çalışıyoruz” dedi.

Başarılı Karateciler ve yöneticiler daha sonra Kulüp logosu altında fotoğraf çektirdi.

Kaynak: İHA