Kocaeli Birlik 2, TFF Plaj Futbol Ligi'nin Şampiyonu Oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından Kandıra’nın Cebeci Plajı’nda organize edilen TFF Plaj Futbol Ligi Kocaeli Etabını, Kocaeli Birlik 2 takımı kazandı.

Kandıra’nın Cebeci Plajı’nda organize edilen TFF Plaj Futbol Ligi Final mücadelesinde Kandıra Park Bahçeler ile karşılaşan Kocaeli Birlik 2, zorlu mücadelenin sonunda rakibini 7-6 yenerek TFF Plaj Futbol Ligi’nin şampiyonu oldu. Şampiyon takım, Kocaeli’yi Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek.

Öte yandan final maçı öncesinde Şöhretler Karması maçı yapıldı. Şöhretler Karması, Milli Birlik ve Ömer Halis Demir takımları olarak sahaya çıktı. Şöhretler Karmasında, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Ziyaülhak Sarıgül, ASKF Başkanı Murat Aydın ve spor kamuoyunun yakından tanıdığı isimler sahaya çıkarak muhteşem bir futbol gösterisi sundu.

Üçüncülük maçının hemen ardından merakla beklenen final maçı başladı.

Şampiyonlar ligini aratmayan final maçında, yarı finalde Akademi Spor’u 9-3 yenen KBB Kandıra Park Bahçeler ile Kocaeli Birlik 2 takımları karşılaştı. Son derece zevkli ve çekişmeli anlara sahne olan final maçında yüzü gülen takım Kocaeli Birlik 2 oldu. Final maçının ardından kapanış seremonisi ve ödül töreni düzenlendi.

TFF Plaj Futbol Ligi Kocaeli Etabının şampiyonu olan Kocaeli Birlik 2 şampiyonluk kupasını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş’un elinden aldı. Ligin ikincisi KBB Kandıra Park Bahçeler ile üçüncüsü Yenidoğan Spor takımları da madalyalarını protokol üyelerinin elinden aldı.

Kaynak: İHA