Abdülkerim Durmaz Fenerbahçe'yi topa tuttu

Abdülkerim Durmaz Kayserisor'la berabere biten maçından ardında Fenerbahçe'ye en az 4 transferin gerektiğini söyledi.

Abdülkerim Durmaz Fenerbahçe'yi topa tuttu
Beyaz Futbol ekibi  Fenerbahçe - Kayserispor maçını derinlemesine ele aldı.

Fenerbahçe'de iki maçta alınan 1 puanın faturası ise futbolculara çıktı.

Fenerbahçeli futbolcuları en sert şekilde eleştiren, Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Abdülkerim Durmaz, oyuncuların çoğunun kapasitelerinin Fenerbahçe'de oynamaya yetmediğini, en az 4-5 tane transferin gerektiği söyledi.

Fenerbahçeli futbolcuları ve yönetimi topa tutan Durmaz şu ifadeleri kullandı;

'ALPER POTUK'TAN GOL BEKLİYORUZ'

Bir futbol takımı düşünün sende 1,5 - 2 gol ortalamasıyla oynayan Alper Potuk'tan gol bekliyor. Geçen hafta Stoch'u eleştirdim için eleştiri aldım fakat maalesef doğruyu söylüyorum. Büyük takım düşünün oyuncusunu 3 senedir sağa sola yolluyor, o oyuncudan kurtarıcı olması bekleniyor Fenerbahçe gibi büyük bir takımda. Katar'a yollamışız, Katarlılar bile istememiş Emenike'yi ilk 11'de başlıyor. 

'KAPASİTELERİ YETMEZ'


Fenerbahçe geçen sene en az gol yiyen takım değil miydi? bütün parayı stopere yatırdı yöneticiler. Roman Neustadter diye yetersiz bir oyuncu, Skrtel diye başka bir oyuncu, ismail Köybaşı zaten Fenerbahçe gol yemiyordu ki. İleri de Alper Potuk'tan, Stoch'dan, Emenike'den gol bekliyoruz ki kazanacağız. Van Persie iki maç neden oynamıyor. Yeteneksiz bir futbolcu değil ki 3 maç üst üste kötü oynamayı hak etmiyor mu? Fenerbahçe'ye köklü bir değişiklik lazım. En az 4-5 tane oyuncu lazım. Bu oyuncuların çoğu Fenerbahçe kapasitesinde değiller.