Kadıköy'den galip çıkmadı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Kayserispor'la 3-3 berabere kaldı.

Kadıköy'den galip çıkmadı
Süper Ligi'in 2. haftasında da 3 puanla tanışamayan Fenerbahç, Başakşehir yenilgisi sonrası bu haftada Kadıköy'de Kayserispor ile 3-3 berabere kaldı ve 2 haftada 5 puan kaybederek lig yarışında büyük yara aldı.

WELLİTON'DAN İNCE DOKUNUŞ

Kayserispor, Fenerbahçe karşısında Welliton'un golüyle öne geçti. 27. dakikada sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Deniz Türüç geçti. Deniz'in ön direğe gönderdiği ortasına Welliton kafasıyla ince bir dokunuş yaptı ve meşin yuvarlak yerden de sekerek ağlarla buluştu.

Kadıköy'den galip çıkmadı

KJAER'DEN MUHTEŞEM FRİKİK

Fenerbahçe'nin Kayserispor'a cevabı geçikmedi. 30. dakikada Alper'in yerde kalmasıyla Fenerbahçe kaleyi cepheden gören noktada frikik kazandı. Topun başına geçen Simon Kjaer sağ ayağıyla kaleye gönderdiği plase golle sonuçlandı ve skora dengeyi getirdi:1-1.

F.BAHÇE OZAN'LA ÖNE GEÇTİ


Kjaer'in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Fenerbahçe'de ozan Tufan 44. dakikada takımını 2-1 öne geçirdi. Sol kanattan serbest vuruş için topun başına geçen Volkan Şen, ortasını ön direğe doğru yaptı. Savunmanın markajından iyi kurtulan Ozan Tufan müsait pozisyonda kafa vuruşunu yaparak golünü kaydetti

Kadıköy'den galip çıkmadı

WELLİTON YİNE SAHNEDE!


İlk yarının uzatma bölümlerinde Kayserispor, Fenerbahçe'yi yine duran topla avladı. Sağ kanatta taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruşu kullanmak için topun başına yine Deniz Türüç geçti. Deniz'in, altıpasın önüne gönderdiği ortasına iyi yükselen Welliton Soares kafa vuruşunu yaparak kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti ve soyunma odasına 2-2'lik beraberlikle gidildi.

10 kişi kalmasına rağmen ikinci yarıda baskısını arttıran Fenerbahçe, rakibi üstünde kurduğu baskıyı bir türlü gole çeviremedi. Miroslav Stoch ile uzaktan şutlarla şansını deneyen sarı lacivertliler kaleci Ali Ahamada'yı aşamadı. F.Bahçe'nin kurduğu baskı nedeniyle savunma hattını ikinci plana atmasıyla Kayserispor yakaladığı kontra atakları değerlendiremedi.

ADVOCAAT TÜM KOZLARINI SAHAYA SÜRDÜ


Hollandalı çalıştırıcı ikinci yarıda Emenike ve Volkan'ı oyundan alarak Fernandao ile van Persie'yi sahaya sürdü. Maçın son dakikalarında gelen karşılıklı gollerle maç 3-3 berabere bitti.
.
FENERBAHÇE: 3 - KAYSERİSPOR: 3

İşte maçtan dakikalar;

MAÇ SONA ERDİ
90'Van der Wiel ortaladı, Fernandao indirdi. Robin van Persie'nin pasıyla buluşan Alper Potuk, altı pastan köşeye vurdu. Skoru eşitledi.
90'Alper Potuk! Fenerbahçe 3-3 Kayserispor
90'Kayserispor'da Welliton oyundan çıkıyor, Erkam oyuna giriyor.
90'En az 4 dakika uzatma oynanacak.
90'Nakoulma, Welliton'un pasıyla topla buluştu. Ceza sahası içine top sürerek girdi. Merkeze koşarak giren Ufuk'u gördü. Ufuk'un yerden köşeye şutu ağlarla buluştu.
90'Ufuk Budak! Fenerbahçe 2-3 Kayserispor....
89'Robin van Persie'nin kaleye sert şutu, Ahamada'da kaldı.
89'Hakem Serkan Çınar, kart isteyen Fernandao'yu uyardı.
89'Fernandao, Anıl ile girdiği ikili mücadele sonrası yerde kaldı. Fenerbahçe, kaleye 25 metre uzaklıktan frikik kullanacak.
88'Kayseri,spor'da Umut Sönmez çıkıyor, Mert Özyıldırım oyuna giriyor.
88'Kayserispor'da Anıl Karaer yerdeydi. Sağlık ekiplerine gerek kalmadan kalktı. Ayrıca, Kayserispor'da Mert İlman oyuna girme hazırlıkları yapıyor.
87'Fernandao, ikili mücadele sırasında Mabiala'ya faul yapıyor.
86'Fenerbahçeli oyuncular da yorgunluk emareleri başladı. Kayserispor daha kalabalık bir şekilde geliyor.
85'Ufuk Budak, topa ceza sahası içine girdi. Ufuk'un sağ çizgiden yaptığı sert orta Volkan Demirel'de kaldı.
84'Kayserispor, Umut ile tehlikeli geldi. Roman Neustadter, ceza sahası içerisinde topu kaparak takım arkadaşlarına kazandırdı.
84'Kayserispor'da önce Nakoulma, ardından Mijailovic faul yaptı.
83'Stoch'un ortasında top Skrtel ile Neustadter arasında kaldı. İki oyuncu topu paylaşamadı. Pozisyon sonrasında Skrtel, Ufuk'a faul yaptı.
82'Kayserispor'da çıkan oyuncu Deniz Türüç, giren oyuncu Ufuk Budak...
81'Fenerbahçe, tüm hatlarıyla Kayserispor yarı alanında...
80'Kayserispor'da Deniz Türüç yerde kaldı. Sağlık görevlileri, Deniz'i kenara aldı.
79'Robin van Persie'nin Kayserispor orta sahanın Kayserispor yarı alanına bakan bölümünden ceza sahası içerisindeki Alper Potuk'a pasını, Alper Potuk kontrol edemedi. Top auta gitti.
79'Robin van Persie, Fenerbahçe'de santrafor olarak değil sol açık olarak sahadaki yerini aldı.
78'Robin van Persie, ceza sahası içerisinde topla buluştu. Kalabalık Kayserispor savunmasına rağmen vuruşunu yapmaya çalıştı ancak Kayserispor savunması tehlikeyi savuşturdu.
En güzel spor videoları burada... Bu sitenin müptelası olacaksınız. Birbirinden güzel videolar sadece bir tık ötede....
76'Volkan Şen kenara alındı, Robin van Persie oyunda...
76'Kayserispor, Fenerbahçe yarı alanında pas yaparak boşluk ararken Alper Potuk topu kaptı. Volkan Şen'i düşünerek savunma arkasına atılan ara pasını Ahamada uzaklaştırdı.
75'Fenerbahçe, Stoch'un kurguladığı atak sonrası Ozan Tufan ile etkili gelmeye çalıştı. Ozan Tufan'ın havadan ceza sahasına kestiği top savunmadan geri geldi.
75'Van der Wiel'in presi altında Nakoulma şutunu çıkardı. Top Volkan Demirel'de kaldı.
74'Deniz Türüç, Alper Potuk ile girdiği mücadele sonrasında yerde kaldı. Bu pozisyona itiraz eden Stoch'a sarı kart çıktı.
73'Fenerbahçe'de Robin van Persie oyuna girme hazırlıkları yapıyor.
73'Fernandao, Kana-Bıyık ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Hakemin orta sahadaki pozisyon için kararı faul...
72'Kayserispor, golle burun buruna geldi. Welliton, Umut'un pasıyla ceza sahası içine girdi. Skrtel'in presine rağmen Welliton'un şutu, yandan auta gitti.
71'Fenerbahçe, hazırlık paslarıyla yarı alanından çıkmaya çalışıyor.
70'Kayserisporlu oyuncularda yorgunluk belirtileri başladı. Fenerbahçeli oyuncular daha fazla paslaşmaya başladı. Oyunun kontrolü son 10 dakikada 1 kişi eksik oynayan Fenerbahçe'de...
69'Sol kanatta topla buluşan Volkan Şen içeri ortaladı, Fernandao'nun kafa vuruşu yandan auta gitti.
68'Kullanılan korner neticesinde Fenerbahçeli oyuncular karambol yarattılar. Pozisyon sonrasında Skrtel'in vuruşu yan ağlarda kaldı.
67'Emenike çıktı, Fernandao oyuna girdi.
67'Miroslav Stoch, kaleye 25 metre uzaklıktan net bir vuruş çıkardı. Kaleci Ahamada, müthiş bir refleksle bu şutu kornere çeldi.
66'Fenerbahçe'de Jose Fernandao oyuna girmek için hareketlendi.
65'Volkan Şen yerde kaldı. Fenerbahçe, ceza sahası sol çaprazında kaleye 25-30 metre uzaklıktan duran top kazandı. Volkan'ın orta olarak kullandığı top, kaleci Ahamada'da kaldı.
64'Fenerbahçe, saha paylaşımını daha iyi yapmaya başladı ve üstüste hazırlık paslarıyla hücum etme niyetinde...
62'Fenerbahçe, ikinci yarının en tehlikeli pozisyonunu yakaladı. Volkan Şen'in çabalarıyla başlayan atakta, Stoch ile Kayserispor yarı alanının ortasında verkaç yapan Volkan, Emenike'ye ara pasını attı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Emenike'nin şutu kaleci Ahamada'dan döndü ve Volkan Şen'in önünde kaldı. Volkan Şen'in vuruşu sonrası top oyunculara çarptı ve kornere çıktı.
61'Fenerbahçe'de Roman Neustadter, 6 kez ile sahanın en çok top çalan oyuncusu durumunda.
60'Kayserispor'da Nakoulma yerde kaldı. Kayserisporlu oyuncular faul beklediler ancak hakem Serkan Çınar aynı görüşte değil...
59'Kayserispor'un kontraatağı sırasında Welliton ofsayt pozisyonunda...
58'Bu anlarda iki takım da üstüste pas hataları yapıyor.
57'Larrys Mabiala, Emenike ile girdiği hava topu mücadelesi sırasında faul yapıyor.
56'Nakoulma, van der Wiel ile girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kaldı. Hakem Serkan Çınar'ın kararı faul...
55'Fenerbahçe, birkaç dakika aranın ardından üstüste paslar yapmaya başladı. Hücum, Hasan Ali'nin ofsaytta kalmasıyla son buldu.
54'Deniz Türüç'ün kornerini karşılayan Emenike...
53'Kayserispor, Fenerbahçe yarı alanına çok adamla çıkıp arka arkaya paslar yapmaya başladı. Fenerbahçe ise kaptığı topları etkili kullanamıyor.
52'Ceza sahası sağ çaprazından duran topu kullanan Anıl'ın şutu üstten auta gitti.
51'Deniz Türüç, Alper Potuk ile girdiği ikili mücadele sonrası yerde kaldı. Karar faul...
50'Kayserispor, Fenerbahçe'nin ön alanda çok adamla yaptığı presi geçtikten sonra arkada büyük boşluklar buluyor. Kayserispor, ilk yarıya oranla daha fazla pas yapıyor
49'Volkan Şen, Hasan Ali'nin pasıyla ceza sahası sol çaprazında topla buluştu. Kendisine vuruş açısı bulan Volkan'ın şutu üstten auta gitti.
48'Deniz Türüç'ün şutu Volkan Demirel'de kaldı.
47'Alper, Emenike'yi savunma arkasına kaçırma düşüncesiyle ara pası attı. Emenike topa tam aut çizgisinde yetişip taca vurdu.
46'İkinci yarı başladı
İLK YARI SONA ERDİ
45'GOL! Welliton!
45'25. dakikadan sonra inanılmaz bir tempoda oynanıyor karşılaşma.
45'İlk yarının sonuna 3 dakika kayıp zaman ilave edildi.
45'Ozan'ın golünde Kayserispor kalecisi Ahamada'nın da zamanlama hatası var.
45'Volkan Şen'in kullandığı serbest vuruşta kale sahası üzerinde iyi yükselen Ozan, Ahamada'dan önce kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi.
44'GOL! Ozan Tufan attı!
44'Hasan Ali'nin kullandığı taç atışında Emenike topu alırken yerde kaldı. Karar faul. Fenerbahçe sol çaprazdan kullanacak atışı.
44'Ceza alanı sağında topu alan Emenike dar açıdan kaleyi düşündü, Ahamada topu kontrol etti.
43'Kayserispor hızlı çıkmak isterken Nakoulma topu kaptırdı ve Stoch'a sert girdi. Sarı kart Nakoulma.
43'Ceza alanı solunda topu alan Emenike topu ortaladı, Mabiala kafayla uzaklaştırdı pozisyonu.
42'Kırmızı karttan doğan serbest vuruşta Deniz Türüç'ün şutunu Volkan Demirel kontrol etti.
41'Ozan Tufan ile Deniz Türüç arasındaki tartışmaya diğer oyuncular da dahil oldu. Hakem Serkan Çınar, Deniz ve Ozan'a sarı kart gösterdi.
40'Saha içerisinde ortam gerildi. Oyuncular arasında tartışma var. Tansiyon artmış durumda.
39'Savunma arkasına atılan topa hareketlenen Welliton'u ceza alanına giderken indiren Simon Kjaer, Serkan Çınar tarafından oyundan atıldı.
38'KIRMIZI KART KJAER!
37'Ceza alanı solunda topla buluşan Stoch içeri çekip sağ ayağıyla ortaladı, Emenike'den önce Anıl kafayı vurdu
36'Sol kanatta Stoch'u faulle durduran Levent Gülen sarı kart gördü.
35'Skrtel'in pasında Volkan Demirel'in vuruşu kısa kaldı. Kayserisporlu oyuncular topu kaleye göndermek isterken hata yaptı. Taç Fenerbahçe'nin.
34'Stoch'un kısa pasla kullandığı köşe vuruşunda Hasan Ali ceza alanına ortaladı ancak savunma uzaklaştırdı topu.
34'Hasan Ali'nin başlattığı atakta Stoch ceza alanına gönderdi topu. Kana-Biyik topu kornere gönderdi.
33'Volkan Şen sağdan bindirmek istedi, Kana-Biyik o noktada rakibini durdurdu. Top diğer kanada açıldı.
32'İlk gole kadar durgun geçen maç bir anda hareketlendi. 4 dakikada 2 gol oldu Kadıköy'de.
31'Welliton'un golünden sonra kazanılan serbest vuruşta topun başına gelen Kjaer harika bir vuruşla barajın üstünden topu ağlara gönderdi.
30'GOL! Simon Kjaer attı!
29'Kayserispor karşısında 1-0 geriye düşen Fenerbahçe oyuna yeniden başladı. Alper, rakip ceza alanına girerken yerde kaldı. Karar faul. Kritik bir noktadan serbest vuruş kullanacak ev sahibi.
28'Deniz Türüç'ün sağ kanattan ceza alanına kullandığı serbest vuruşta ön direkte kafayı vuran Welliton, Volkan Demirel'i mağlup etti ve takımını 1-0 öne taşıdı.
27'GOL! Welliton attı!
26'Ceza yayı üzerinde topla buluşan Alper, sol çaprazdan ceza alanına giren Volkan'ı görmek istedi ancak ofsayt bayrağı havada.
25'Levent'in Volkan'a yaptığı faul sonrası Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat hakeme itiraz etti. Serkan Çınar ortamı sakinleştirdi.
24'Hasan Ali'nin pasında sol çizgide topla buluşan Volkan, şık bir hareketle rakibini geçti ancak gidemedi. Levent Gülen, Volkan'ı çekti ve durdurdu.
23'Volkan Şen, Levent Gülen ile yaptığı iki mücadeleyi kaybetti ve topu son anda taca gönderdi.
22'Kayserispor'da Deniz Türüç bir sakatlık geçirdi. Onun tedavisi sonrası oyun yeniden başladı.
21'Neustadter'in pasında rakip yarı alan ortasında topla buluşan Emenike, soldan ceza alanına bindiren Hasan Ali'yi düşündü ancak top hızlı. Hasan Ali'nin önünden geçerek dışarı çıktı.
20'Van der Wiel sağdan bindirirken yerde kaldı. Deniz Türüç'ü uyardı hakem Serkan Çınar.
19'Stoch'un pasında Ozan Tufan ceza alanı sağından bindirdi, pasında Volkan Şen'e giden topu Kana-Biyik kesti.
18'Volkan Şen'in pasında ceza yayı üstünde topu alan Alper plaseyle kaleyi düşüncü ancak top dışarıya gitti.
17'Ülker Stadyumu'nda büyük boşluklar var. Fenerbahçeli taraftarlar maça fazla ilgi göstermemiş.
16'Karşılaşmanın ilk bölümü orta alna mücadelesi şeklinde geçti. Karşılıklı top kayıpları ve faul düdükleri var.
15'Oyun yeniden başladı.
15'Sakatlıktan dolayı yerde yatan oyuncu olması nedeniyle oyun durmuş durumda.
14'Fenerbahçe kale vuruşuyla oyuna başlayacak.
14'Prejuce Nakoulma ceza sahası dışından yaptığı vuruşta hedefi bulamıyor.
14'Hakem devam dedi. Fenerbahçe oyuncusu Stoch tarafından yapılan müdahelede, Kubilay Sonmez faul kararı bekledi.
13'Welliton topu kafayla kaleye doğru gönderdi, ancak kaleci kurtardı.
13'Levent Guelen orta yapıyor.
11'Fenerbahçe kale vuruşuyla oyuna başlayacak.
11'Ozan Tufan, Prejuce Nakoulma ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor.
10'Welliton şutunu çekiyor ve kaleyi buluyor, ancak kaleci kurtarıyor.
10'Kayserispor rakip sahada taç atışını kullanıyor.
10'Martin Skrtel topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor.
10'Anıl Karaer orta yapıyor.
9'Fenerbahçe atağında Martin Skrtel ofsayta düşüyor.
9'Stoch serbest vuruştan ceza sahasına orta yapıyor.
8'Umut Sönmez topa elle müdahale ediyor.
8'Anıl Karaer topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor.
8'Simon Kjaer uzun oynuyor.
8'Kayserispor takımından Prejuce Nakoulma, Stoch ile mücadele ederken rakibine tehlikeli bir müdahalede bulunuyor.
7'Fenerbahçe takımından Gregory van der Wiel, Deniz Türüç ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.
7'Kayserispor kale vuruşuyla oyuna başlayacak.
Welliton tarafından çekilen şut rakip oyuncudan döndü.
5'Ali Ahamada çıkıyor ve topa hakim oluyor.
5'Stoch serbest vuruştan ceza sahasına orta yapıyor.
4'Kayserispor takımından Umut Sönmez, Volkan Şen ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.
4'Kayserispor takımından Umut Sönmez, Volkan Şen ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.
3'Kayserispor takımından Prejuce Nakoulma, Ozan Tufan ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.
3'Fenerbahçe takımından Alper Potuk, Kubilay Sonmez ile mücadele ederken rakibine tehlikeli bir müdahalede bulunuyor.
1'Kayserispor takımından Umut Sönmez, Gregory van der Wiel ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.
1'Bugün saha zemini çok iyi durumda ve bu oyunculara yardımcı olacağa benziyor.
1'Hava kapalı, gökyüzü bulutlarla kaplandı.
1'Kayserispor başlama vuruşunu yapıyor ve maç başlıyor.
0'Hakem karşılaşmayı başlatıyor.

STAT: Ülker

HAKEM: Serkan Çınar

SAAT: 21.45

YAYIN: Lig TV

FENERBAHÇE:
Volkan Demirel - van der Wiel, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali - Neustadter, Ozan - Volkan Şen, Alper, Stoch - Emenike

TEKNİK DİREKTÖR: Dick Advocaat

KAYSERİSPOR: Ali Ahamada, Erkam, Kana Bıyık, Mabiala, Ufuk, Mijalovic, Deniz, Samba Sow, Umut, Nakoulma, Welliton.

TEKNİK DİREKTÖR: Hakan Kutlu