Büyükşehir Belediyespor'a Yeni Transfer

Manisa Büyükşehir Belediyespor, daha önce Çamdibigücü ve Bucaspor forması giyen Alper Sürücü’yü transfer etti.

Hedeflediği başarılara imza atmak için kadrosuna başarılı oyuncuları katan Manisa Büyükşehir Belediyespor, daha önce Çamdibigücü ve Bucaspor forması giyen Alper Sürücü’yü transfer etti. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine, Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ersoy Arslan ve Sportif Direktör Bülent Ataman katıldı.

Büyük başarılara imza atmak istediklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Alper Sürücü, başarıyı isteyen bir oyuncu. Kendisini bu yüzden kadromuza kattık. Şampiyonluk en büyük hedefimizdir. Alper Sürücü’den çok iyi başarılar bekliyoruz. Kendisinin takımımıza faydası olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

“Başarılı olacağım”

Manisa Büyükşehir Belediyespor’a transfer olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten 20 yaşındaki başarılı oyuncu Alper Sürücü, “Başkanlarım, burada bulunan yöneticilerim benden büyük başarılar bekliyor. Çok çalışacağım ve Manisa Büyükşehir Belediyespor’u zirveye taşımak için elimden gelenin en iyisini yapacağım” diye konuştu.

Kaynak: İHA