İnegölspor Sezonu Açtı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor, sezon açılışı maçında 3. Lig ekibi Gölcükspor ile 1-1 berabere kaldı.

İnegölspor sezon açılışında Gölcükspor ile karşı karşıya geldi. 90 dakika 1-1’lik eşitlikle sona ererken, İnegölspor’un golünü 90. dakikada Oğuzhan, Gölcükspor’un sayısını ise 87. dakikada Sedat kaydetti.

Özdemir: "Oynadığımız oyun her geçen gün daha iyi olacak"

İnegölspor Teknik Direktörü Osman Özdemir maç sonu yaptığı açıklamada, “Takımın tam hazır olduğunu söylemek için biraz erken diye düşünüyorum. Bu bir mazeret değil. Haftaya çok önemli bir lig maçına çıkacağız. Sadece şu 1,5 aylık süreçte yeni kurulan bir takımın birlikte hareket etmesiyle ilgili çalışmalar yaptık. Bu konuda da bir takım gelişmeler var. İlk günden itibaren bugüne kadar ki süreçte bir takım olma yolunda ilerliyoruz. Bu ligin en iyi takımlarında biri olduğumuzu iddia ediyorum. Oynadığımız oyun her geçen gün daha iyi olacak. İlk oynadığımız hazırlık maçından bugüne kadar ki süreçte takımımız iyi yolda. Eminim ilk lig maçına kadar da bir takım eksiklerimizi gidereceğiz. İnşallah lige de iyi bir başlangıç yapacağız” dedi.

Kaynak: İHA