Demokrasi Turnuvası'nın Şampiyonu Belli Oldu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Spora ve sporcuya her zaman elimizden gelen desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz" dedi.

Yenimahalle Belediyesi’nin Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF) ile ortaklaşa düzenlediği Demokrasi Turnuvası’nın şampiyonu belli oldu. Belediyeye ait Batıkent Semt Sahası’nda gerçekleşen final maçında, Ankaragücü ile Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Mücadele sonunda Gençlerbirliği kupayı kaldırırken, geleceğin futbolcularını Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Başar Bal ve AASKF Başkanı Murat Kandazoğlu da yalnız bırakmadı.

Şampiyon olabilmek için mücadele eden takım oyuncularını tebrik eden Yaşar, Turnuvada birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü olan takımlara kupalarını teslim etti. Turnuvaya katılan tüm oyunculara madalya ve teşekkür sertifikası da veren Yaşar, “Adı kadar anlamlı olan bu turnuvada ter döken tüm evlatlarımızı tebrik ediyorum. İnşallah başarılarınız daim olur. Spora ve sporcuya her zaman elimizden gelen desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Bu turnuva demokrasiyi ve demokrasinin değerlerini yaşatmak açısından çok önemli. Her şeyimizi demokrasiye ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyete borçluyuz” diye konuştu.

Kandazoğlu ise, “Çocuklarımızı spora teşvik etmek için böyle bir turnuva düzenledik. Burada önemli olan birincilik değil, hepiniz birincisiniz, hepiniz şampiyonsunuz. Bizim amacımız sizleri spora teşvik etmek. Bu yolda bizlere destek veren Başkan Yaşar’a teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlerin her zaman yanında olmuştur” ifadesini kullandı.

Kandazoğlu, konuşmasının ardından Yaşar’a teşekkür plaketi de takdim etti.

Kaynak: İHA