Başarılı Sporculardan Ziyaret

2016 Brezilya Olimpiyatlarında Futsal B1 Milli Takımı temsil edecek olan Develili Başarılı sporcu Abdullah Sümer, Develi İlçe Spor Müdürü Adem Demir, Antrenör Özben Şimşek ile birlikte Develi Kaymakamı Murat Duru ve Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı makamında ziyaret etti.

Sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Develi Kaymakamı Murat Duru, “İlçemiz evlatlarından Abdullah kardeşimizin 2016 Brezilya Olimpiyatlarında Futsal B1 Milli Takımızı temsil edecek olması bizleri çok mutlu etti, görme engelli kardeşimiz Abdullah gösterdiği azimle tüm Türkiye’ye örnek olacak bir davranış sergiledi. Kendisine Olimpiyatlarda başarılar diliyorum.” dedi

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ise “Abdullah Sümer’in Milli takıma seçilmesi Develi olarak bizlere çok büyük mutluluk vermiştir. Abdullah bizlere sporun güzelliklerini ve azim olduğu sürece her şeyin yapılabileceğini bir kez daha göstermiştir. Develi Belediyesi olarak Abdullah’ımıza ve Milli takımımıza olimpiyatlarda başarılar diliyorum." diye konuştu.

Futsal B1 Milli Takım Oyuncusu Abdullah Sümer de, Kaymakam Duru ve Başkan Cabbar’a ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Abdullah Sümer, “Yedi yaşında inşaattan düşerek gözlerimi kaybettim futbol oynamayı seviyordum, poşetin içine topu koyarak sesinden gittiği yönü tahmin ediyor ve ona göre futbol oynayabiliyordum bu futbol sevgim beni milli takıma kadar yükseltti 2016 Rio Olimpiyatlarında Türkiye’mizi temsil edeceğiz, şampiyonluk için elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA