Spor İl Müdürü Ataşbak, Adana Suriye Futbol Takımını Kabul Etti

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Adana’da gerçekleştirilen “Sosyal Uyum ve Gençlik Katılım Projesi” kapsamında yapılan futbol turnuvasında Adana karması oluşturan Suriye takımını makamında kabul etti.

Ataşbak, Suriyeliler arasında oynanan müsabakalarda kardeşlik duygusunun ön planda olması çok önemli olduğunu vurguladı.

Suriyeli vatandaşlara desteklerinin devam ettiğini belirten Ataşbak, “Adana Valimiz Mahmut Demirtaş’ın direktifleri doğrultusunda kardeşlerimize desteklerimiz artıyor. Gençlik merkezlerinde sosyal aktiviteler gerçekleştirmelerine imkan sağlıyoruz. Bu yapılan turnuvada birinci olan sporcularımızı kutlarım” diye konuştu.

Ataşbak, bütün sorunların çözümünde destek olacaklarının altını çizerek şunları belirtti:

“ Turnuvada yetenekli sporcuları kulüplere yönlendireceğiz. Eminim ki aranızdan önemli futbolcular çıkacak. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın gerçekleştirdiği projeler kapsamında kentimizde önemli faaliyetler yapıyoruz. Adana karmasının Antalya’da gerçekleştirilecek şampiyona da derece ile döneceklerine eminim. Bizler her zaman sizlerin yanındayız.”

Futbol takımı antrenörü Hasan Aldahar, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü her zaman yanlarında gördüklerini belirterek, “ Bu ülkeye hizmet etmek istiyoruz. Bizler sizlerle her zaman kardeşiz. Sizlerin sıcak yaklaşımı bizleri mutlu ediyor. Bütün destekleriniz için teşekkür ederim. Antalya’dan mutlaka madalya ve kupa ile döneceğiz” dedi.

Ziyarette, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Adana Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun, Gençlik Lideri İhsan Sekban ile antrenör Mahmood Alrawi hazır bulundu.

Ayrıca, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak tarafından tüm sporculara kazandıkları birincilik madalyaları takıldı.

Kaynak: İHA