Manisaspor, Yeni Oyuncularına Lisans Çıkarttı

Kulüp başkanı Mergen:'Bu gelişme camiamız adına hayırlı olsun. Manisaspor güzel günler görecek'

TFF 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'un kulüp başkanı Abdullah Mergen, geçmiş dönemlerden kalan borçlar nedeniyle oluşan transfer yasağını kaldırdıklarını belirterek, Manisaspor'un güzel günler göreceğini bildirdi.

Mergen, yaptığı yazılı açıklamada, geçmiş yönetimlerden kalan futbolcu ve menajer alacakları nedeniyle oluşan transfer yasağını yarınki Ümraniyespor maçından önce kaldırdıklarını belirtti.

Yeni oyuncuları Daniel Dimov, İsmail Şahmalı ve Ozan Sol'un lisans işlemlerinin tamamlandığını bildiren Mergen, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

'Yabancı transferlerimizden Dimov'un daha önce Türkiye'de oynamış olması nedeniyle lisansı yetiştirildi. Diğer yabancı transferlerimiz Novillo, Bakaki ve Konde'nin ise hafta sonuna kadar lisansları yetişecek ve bu futbolcularımızda 3. haftada oynayacağımız Eskişehirspor maçında görev alabilecekler. Bu gelişme camiamız adına hayırlı olsun. Manisaspor güzel günler görecek.'

İlk hafta, geçen sezonki kadrosunda yer alan futbolcuların yanı sıra genç oyuncularıyla Elazığspor'u 1-0 mağlup eden Manisaspor, yarın saat 21.45'te Ümraniyespor'la Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaşacak.

Kaynak: AA