İnegöl Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Ergün

'Yardımcı antrenörümüz Savaş Akkaya'nın sözleşmesini yeniliyoruz. Savaş hocamız iki sezondur kulübümüzde görev alıyor. Bu üçüncü yılı olacak'

Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor'da yardımcı antrenör Savaş Akkaya'nın sözleşmesi bir yıl uzatıldı.

İnegöl Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Harun Ergün, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, yardımcı antrenör Akkaya'nın sözleşmesini yenilediklerini söyledi.

Akkaya'nın iki yıldan beri takımda yer aldığını ifade eden Ergün, 'Voleybolda iç ve dış transferlerimizi tamamladık. Sadece prensipte anlaştığımız Moldova Milli Takımı'ndan Dmitrii Bahov kaldı. Onun için de önümüzdeki günlerde imza töreni düzenleyeceğiz. Bugün yardımcı antrenörümüz Savaş Akkaya'nın sözleşmesini yeniliyoruz. Savaş hocamız iki sezondur kulübümüzde görev alıyor. Bu üçüncü yılı olacak. Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum.' dedi.

İnegöl Belediyespor ile tekrar anlaştığı için mutlu olduğunu belirten Akkaya, 'Bugün de resmi sözleşmeyi imzaladık. Hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah geçtiğimiz yıl elde ettiğimiz başarıların daha iyisini elde ederiz. Elimden gelen her şeyi takımımız için kullanacağım. İnşallah kazasız, belasız, sakatlıksız bir sezon geçiririz.' ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Akkaya, sözleşmeyi imzaladı.

Kaynak: AA