Eskişehirspor İçin Yeni Marş CD'si Geliyor

Süper Lig’e çıkması için yönetimi ve taraftarı tarafından desteklenmeye devam eden Eskişehirspor’a, Cenk Gündoğmuş ve Caner Şahin ortaklığıyla yeni bir marş CD yapılacak.

Eskişehirspor için daha önce "Devler Devi Esesim" isimli bir şiir kitabı yazan şair Caner Şahin, şimdilerde yeni marşları kağıda döküyor. Şu ana kadar hazır olan 6 marşa, 4 tane daha eklenecek. Ardından Eskişehirli sanatçı Cenk Gündoğmuş tarafından seslendirilecek olan 10 marş, yeni bir CD’de yer alacak. CD ve marşlar konusunda Mithat Körler’in de genç arkadaşlarına destek olduğu belirtildi.

Eskişehirspor için çıkardığı ilk şiir kitabında biraz aceleci davrandığını aktaran Caner Şahin, yeni bir şiir kitabının da yolda olduğunu söyledi.

Kitapta yer alacak olan 10 şiirin ise marşa dönüştürülerek Cenk Gündoğmuş tarafından seslendirileceğini ifade eden Şahin, "Cenk kardeşimle birlikte inşallah güzel marşların yer alacağı bir CD yapacağız. Bunlar yeni kitabımda yazdığım marşlardan olacak. Zaten bize ilham veren bir taraftarımız var. Kitapta 100 tane de şiir olacak. Bunları oyun havası tarzında düşünüyoruz. Taraftarımızı galibiyet sonrasında oynatmak için bunlar da yer alacak. Bir yıl içerisinde piyasaya çıkacağını ümit ediyorum" dedi.

"Süper Lig sevdası ile yola çıktık"

Küçüklükten bu yana Caner Şahin ile birlikte olduklarını dile getiren sanatçı Cenk Gündoğmuş, Mithat Körler’in marşları ile büyüdüklerinden söz etti. Yeni CD konusunda Mithat Körler’den çok büyük destek aldıklarını kaydeden Gündoğmuş, "Mithat abimizin fikirleri ve yol gösterdiği ışık ile elimizdeki güzel marşları değerlendirmeye çalışıyoruz. Marşları bir CD haline getireceğiz ve taraftarımıza hediye edeceğiz. Bunu da en kısa zamanda halletmeye çalışıyoruz. Süper Lig ve diriliş sevdası ile bizler yola çıktık. Bu yüzden 6 marş hazır, bunlara 4 marş daha eklenecek. Süper Lig’e çıkacağımız zamana kadar yaşadıklarımızın hepsini CD’de düzene sokacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA