Erkan Sözeri Açıklaması 'Hayal Satmıyorum, Bu Takım Zirveye Yürüyecek'

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Erkan Sözeri, kurduğu takımın ne kadar kaliteli, kültürlü ve teknik anlamda yeterli olduğunu bildiğinin altını çizerek, “Ben bu kadronun sezon sonuna kadar zirve yürüyüşüne emin adımlarla gideceğini düşünüyorum” dedi.

Adana Demirspor, cumartesi günü 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda ağırlayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını Aytaç Durak Tesisleri’nde sürdürüyor. Teknik Direktör Erkan Sözeri nezaretinde gerçekleşen antrenmanda oyuncuların hırsı dikkat çekti.

Takımdan ayrı çalışan Mustafa Durak ve Sercan Kaya’nın durumlarının maç günü belli olacağı açıklandı. Kızılcahamam kampında sakatlanan ve ameliyat olan genç oyuncu İzzet Çelik, antrenmana katılarak teknik heyet ve arkadaşlarıyla hasret giderdi.

Öte yandan mavi-lacivertli takımda Gökçek Vederson sol diz menisküs ameliyatı oldu. İstanbul’da özel bir hastanede başarılı bir şekilde gerçekleşen operasyonun ardından açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu, bir an önce iyileşip takıma dahil olmak istediğini söyledi.



“Bu kadro hedefe oynayacak”

Sezonu geç açmaları nedeniyle eksikleri bulunduğunu ifade eden Sözeri, “Arıca darbeye bağlı sakatlıklarımız var. Dolayısıyla bunlar handikap gibi görünse de biz Adana Demirsporuz, hiçbir engel bizi yıldırmayacak. Ben burada hayal satmıyorum, pembe tablo da çizmiyorum. Ben kurduğum takımın ne kadar kaliteli, kültürlü ve teknik anlamda yeterli olduğunu biliyorum. İlerleyen süreçte ne kadar haklı olduğum görülecek. İnşallah bu kadro taraftara ve camiaya laik bir şekilde hedefe oynayacak” diye konuştu.

Sözeri, bir iki bölgeye takviye yaparak transfer dönemini kapatacaklarına dikkat çekerek, “Bir iki tane eksiğimiz kaldı. Takviye yaptığımız zaman ‘tamam’ diyeceğiz. İnşallah devre arasına kadar zirveye oynayacağız. Zirvede olacağız hep. Devre arasında takımın 10 transfere ihtiyacı olmayacak. Belki 1-2 tane transfer yaparız. O da Allah korusun sakatlık olur. Ben bu kadronun sezon sonuna kadar zirve yürüyüşüne emin adımlarla gideceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA