Cem Küçük: İsmail Demiriz net Fethullahçı bir terörist

Gazeteci Cem Küçük, FETÖ operasyonu kapsamında gözaltı kararı verilen İsmail Demiriz'in Fethullahçı bir terörist olduğunu söyleyerek "Bu adam Fetih Terim'in yardımcılığını nasıl yaptı?" diye sordu.

Cem Küçük: İsmail Demiriz net Fethullahçı bir terörist
Futbolda Fethullahçı Terör Örgütü yapılanması gerçekleştirdikleri gerekçesiyle dört eski futbolcu hakkında gözaltı kararı verildi. O isimlerden biri de İsmail Demiriz...  Beyaz TV ekranlarında canlı yayın konuğu olan gazeteci Cem Küçük,  İsmail Demiriz ile ilgili açıklamalarıyla dikkat çekti.

'İSMAİL DEMİRİZ NET FETÖ'CÜ'
İsmail Demiriz'in Fethullahçı bir terörist olduğunu söyleyen Cem Küçük, 'Bunu herkes biliyor. Bu adam TFF'de Fatih Terim'in yardımcılığını nasıl yaptı? Ben buradan hem Fatih Terim'e hem de Yıldırım Demirören'e soruyorum. İsmail Demiriz gibi Fethullahçı terörist olduğunu herkesin bildiği bir adam TFF'de Fatih Terim'in yardımcılığını nasıl yapıyor? Bu adamı Fetih Terim mi; Yıldırım Demirören mi işe aldı? ' dedi.

'FATİH TERİM'İN NASIL YARDIMCISI OLUR?'
İsmail Demiriz'in 15 Temmuz'a kadar Fatih Terim'in yardımcısı olduğunu dikkat çeken Cem Küçük, "Fatih Terim'in olduğu yerde tek yetkili Terim'dir. Adam astığı atık kestiği kestik. İsmal Demiriz Cumhurbaşkanımızın kellesini almaya çalışan Fethullahçıların futboldaki bir numarası. Bu adam nasıl olur da Terim'in yardımcısı olur? Bu adam 15 Temmuz'a kadar Terim'in yardımcısıydı. Skandala bak. Hakan Şükür bir ise bu on. Bu adam futbol imamı." ifadelerini kullandı.