Giresunspor'da Futbolculara Ve Teknik Heyete Güven Tam

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, ikinci hafta hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Bulancak İlçe Stadı’nda çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlı ekibi izleyen Asbaşkan Ercan Pamuk ilk hafta için değerlendirmelerde bulunarak santrafor arayışlarının son noktaya geldiğini söyledi.



Ligin ilk haftasını bir puan ile kapattıklarını ve seyircileri önünde ilk defa bu hafta çıkacaklarını belirten Pamuk, ”Balıkesir maçıyla ilgili olarak ilk maçımızda gerekli dersleri aldık. Balıkesir maçıyla ilgili analizleri arkadaşlar yapıyorlar. İnşallah kendi seyircimizle kendi sahamızda 3 puanımızı almış oluruz. Takımımıza güveniyoruz, teknik ekip ve kadromuza güveniyoruz. Bazı maçlarda hatalar oluyor ama biz bir takımız onun için kendi içimizde hatalarımızı tölere edebiliriz. Tüm futbolculara ve teknik heyete güvenimiz tam onların arkasındayız” dedi.

"Santrafor transferimiz bu hafta içi yüzde 90 bitmiş olacak"

Transfer çalışmaları ile alakalı bilgi de aktaran Ercan Pamuk, “Balıkesir maçını oynadıktan sonra önümüzde 3 gün bir zamanımız olacak transfer için. Santrafor transferimiz bu hafta içi yüzde 90 bitmiş olacak. Taraftarımızda her zaman soruyor, ’golcü nerede?’ diye. Bizde ligin ilk haftası iki gol ile başladık. İnşallah yeni gelecek olan arkadaşımızda bize bu hafta katılacak diye düşünüyorum. Onun dışında belki bir iki futbolcu daha alarak transferi kapatabiliriz” diye konuştu.

Kaynak: İHA