Dardanelspor'da Transfer

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Dardanelspor, dış transferde 12 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

Dardanelspor Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Kulüp Yöneticisi Engin Yalçın, geçen sezonu hiç hedeflemedikleri bir noktada bitirdiklerini söyledi.

Yalçın, kötü bir sezon geçirdiklerini ve ligin hemen bitiminde yeni teknik sorumlularıyla anlaşma imzaladıklarını belirterek, 'Yeni transferlerimiz mevkilerinde oldukça başarılı olan, birçok takımın da talip olduğu futbolcular. Ligde bütün takımlar önemli yatırımlar yaptı. Oldukça zorlu mücadeleler olacak ancak ligi en iyi yerde bitireceğimize inanıyorum. Onursal Başkanımız Niyazi Önen'in 3 sene içerisinde TFF 1. Lig'de olma sözü var. Bunu gerçekleştirmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz.' diye konuştu.

Her takımın sezon başında başarı hedeflediğine işaret eden Yalçın, şöyle devam etti:

'Kimse küme düşmek amacıyla lige başlamaz ama hiç kimse de kesin şampiyon olacağını söyleyemez. Bu hayal satmak olur ama ben taraftarlarımıza şunun teminatını verebilirim. Bu sene sahada ve saha dışında karakteriyle, davranışlarıyla, taraftarlarla olan iyi ilişkileriyle, takıma olan aidiyetleriyle mükemmel bir takım yapısı göreceğinizin garantisini verebilirim.'

Daha sonra Gaziantep Büyükşehir Belediyespordan Aykut Erdoğan, Beşiktaş'tan kaleci Enes Fidaeyo, Avustralya'nın Adelaide United takımından Samet Altundağ, Kırıkhanspor'dan Serkan Çelik, 24 Erzincanspor'dan Uğur Uğur, İstanbul Başakşehir'den Ahmed Emir Tekçam, Trabzonspor'dan Yusuf Bayram ve Darıca Gençlerbirliği'nden Can Morgül ile 3'er yıl, Diyarbekirspor'dan kaleci Ceyhun Demircan, Sancaktepe Belediyespor'dan Menderes Korkmaz ve Bayrampaşaspor'dan Ömer Sümer ile 2'şer yıllık sözleşme imzalandı.

Kulüp tarafından bu sezon profesyonel yapılan Ahmet Sönmez ise 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

Geçen sene kiralık olarak Kastamonuspor'da forma giyen Uğur Çelik ve Dersimspor'da forma giyen Bedri Evren de takımlarına geri döndü.

Dardanelspor altyapısında yetişen Mertcan Dursun, Selim Asal, Tevfik Emir Yıldızkaya ve Orhan Nahırcı da bu sezon takıma dahil edildi.

Kaynak: AA