Sinan Engin'den TFF'ye tepki

Beyaz Futbol yorumcusu Sinan Engin, Galatasaray - Karabükspor maçının seyircisiz oynamasına tepki gösterdi.

Sinan Engin'den TFF'ye tepki
Türk sporunun duayen isimi Sinan Engin, Galatasaray'a verilen seyircisiz maç oynama cezasına anlam vermediğini söyledi.

Yeni getirilen passolig uygulmasının tam olarak uygulanamadığını, bu uygulamayla seyircinin denetim altına alındığı vurgulayan Engin, bu olayları gerçekleştirenlere ceza verilmesini istedi.

'MEŞALELER STADA NASIL GİRDİ?'


Stadlara girerken kendilerinin arandığını meşalelerin nasıl girdiği anlamadığını ifade eden Engin 'Bu Konya stadına övgüler yağdırdık. bu meşaleler falan stada nasıl girdi. Nasıl aranıyor neresi aranıyor böyle bir şey olabilir mi?' diyerek tepkisini dile getirdi.

KANAYAN YARA; SEYİRCİ


Futbolda seyircinin önemli olduğunu söyleyen ünlü futbol yorumcusu 'Türk futbolunda en büyük kanayan yara zaten seyirci. Zaten stadlarımıza taraftar gelmiyor diyoruz, şikayetçiyiz. Galatasaray 7 bin kombine satmış. Bugünde maça geleceklerdi. Belki bir kombine daha alacaklardı, alamadı. Futbolu yönetenler bu işi halettmeli.' ifadelerini kullandı.

'FUTBOL KONUŞMAK İSTEMİYORUM'

Galatasaraylı yöneticilere de tepki gösteren Engin 'Şunu beklerdim; Galatasaraylı yöneticilerin daha yüksek sesle 'benim İstanbul'daki seyircimin ne suçu var' demesi gerekirdi. Göksel Gümüşdağ'a sesleniyorum, Kulüpler Birliği'nde bunu dile getirsin. Futbol seyircisini sahaya getirelim diyoruz, engelliyoruz. Ben futbol falan konuşmak istemiyorum.' dedi.