Giresunspor'da Balıkesirspor Hazırlıkları Sürüyor

TFF 1. Lig’deki ilk maçında deplasmanda Altınordu ile karşılaşan ve mücadeleden 2-2’lik beraberlikle ayrılan Giresunspor’da oynanan güzel futbol memnun ederken, yenilen son dakika golünün üzüntüsü sürüyor.

TFF 1. Lig’in 2. haftasında Pazar günü sahasında Balıkesirspor ile karşı karşıya gelecek olan Giresunspor’da hazırlıklar Teknik Direktör Mustafa Kaplan önderliğinde Bulancak İlçe Stadında devam ediyor.

Taraftarların desteğine ihtiyaçları olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı Kaplan, “Taraftarımızı arkamıza alıp Balıkesirspor’u evimizde yenmek istiyoruz. İyi oyunculardan kurulu bir ekip olduk. Balıkesirspor ile kazanmak için oynayacağız, taraftarlarımızı da mutlu edeceğiz. Bir kere kesinlikle kaybetme gibi bir korkum yok, her zaman bu konuda kendime cesaretim vardır, oynattığım takımlarda hep kazanmak üzerine planlarım vardır” dedi.

Balıkesir maçını yardımcı hocaları ile değerlendirdiğini söyleyen Kaplan, “Oynadığı ilk maçında ilk yarı iyi, ikinci yarıda ise oyundan düşen bir Balıkesirspor vardı. Sonuçta içeride kaybeden, deplasmana gelen bir takım var. Taraftarlarımızın desteği ile evmizde yenerek 3 puanı almak istiyoruz ve puanı taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA