Eto’o kendisine ceza verdi

Antalyaspor’un yıldız futbolcusu Samuel Eto’o antrenmanda kendisine ceza verdi

Eto’o kendisine ceza verdi
Adı son dönemde Beşiktaş'a transferi ile gündemde olan Antalyaspor'un yıldız futbolcusu Samuel Eto'o, antrenmanda kaçırdığı gollerin ardından kendisine şınav cezası verdi.

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında karşılaşacağı Alanyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Antalyaspor, Alanyaspor'un stadındaki bakım nedeniyle Antalya Stadı'nda 26 Ağustos Cuma günü saat 21.45'te karşılaşacağı maçın hazırlıklarına başladı. Hasan Subaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Jose Morais idaresindeki antrenmana, Osmanlıspor maçında sağ arka adalesinden sakatlanan Danilo ve kırmızı kart gören kaleci Fornezzi katılmadı. Yine aynı maçta sakatlanan savunmanın başarılı oyuncusu Motta, koşu çalışmasının ardından salonda çalıştı. Antrenman öncesi Morais, takımı ile kısa bir konuşma yaptı. Ardından kırmızı-beyazlılarda Osmanlıspor karşısında forma giyen futbolcular yenileme çalışması yaptı. Diğer futbolcular ise koşu, ısınma hareketleri, hız ve dayanıklılık çalışması sonrası orta çalışması yaptı. İki grup halinde gerçekleştirilen çalışmada kırmızı-beyazlılar top sürme, kısa ve uzun pas çalışması gerçekleştirdi.


ETO'O KENDİSİNE CEZA VERDİ

Öte yandan Samuel Eto'o antrenmanda hırsı ve takım arkadaşlarını yönlendirmesiyle dikkat çekti. Eto'o, Serdar Özkan ve genç oyuncularla birlikte orta kontrol ve gol çalışması yaptı. Eto'o birbirinden güzel gollere imza atarken, atamadığı her gol için kendine şınav cezası verdi.

Antrenmanı Kulüp Başkanı Ali Şafak Öztürk ve yöneticiler de izledi.

Eto’o kendisine ceza verdi