Maçın Ardından

Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu:'Kazanmak istiyorduk ama son dakikada da olsa aldığımız beraberlik takımı moral anlamında yüksek tutacaktır' Giresunspor Teknik Direktörü Kaplan:'Tam 'kazandık' derken, bireysel hatalar nedeniyle burada 2 puan bırakarak dönüyoruz'.

TFF 1. Lig'de Giresunspor'la 2-2 berabere kalan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, 'Kazanmak istiyorduk ama son dakikada da olsa aldığımız beraberlik takımı moral anlamında yüksek tutacaktır.' dedi.

Eroğlu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, hazırlık dönemini iyi geçirmelerine rağmen ilk haftalarda ilginç sonuçlar alınabildiğini kaydetti.

Müsabakaya iyi başladıklarını ifade eden Eroğlu, şöyle konuştu:

'Rakibimiz de savunma yapmadı. Giresunspor'a ilk yarı oynama izni vermeseydik, maçı daha üstün götürebilirdik ve gol bulabilirdik. Rakibin 2-3 pozisyonu var. Tempoyu yükseltip, gol bulmayı hedefliyorduk ama gol yedik. Gol attıktan sonra moralimizi yüksek tutsak da kalemizde bir gol daha gördük. Son dakikaya kadar maçı bırakmadık. Kazanmak istiyorduk ama son dakikada da olsa aldığımız beraberlik takımı moral anlamında yüksek tutacaktır. Hatalarımızı düzeltip, önümüzdeki hafta Göztepe ile oynayacağımız İzmir derbisine odaklanacağız.'

Eroğlu, transfer için kenar oyuncusuyla ilgili bir düşüncelerinin olduğunu ancak uygun birisi bulmaları halinde kadrolarına takviye yapacaklarını sözlerine ekledi.

- Giresunspor cephesi

Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan ise futbolcular adına üzüntülü olduğunu belirterek, sıcak ve nemli havada mücadele eden iki takım oyuncularını da tebrik etti.

Kaplan, 'Tam 'kazandık' derken, bireysel hatalar nedeniyle burada 2 puan bırakarak dönüyoruz. İki takım oyuncularını da kutluyorum. Bulduğumuz pozisyonları değerlendirsek farka gidecektik. Bir puanla dönüyoruz, mutlu değilim. Altınordu'ya başarılar diliyorum.' diye konuştu.

Kaynak: AA