Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ataman Açıklaması

'Derin, alternatifi bol, iyi bir kadro oluşturduk'.

Galatasaray Odeabank Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, yeni sezon öncesi alternatifli, iyi bir kadro kurduklarını söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılılarda başantrenör Ataman, GS TV'ye yaptığı açıklamada, yeni bir takım kurduklarını belirterek, şunları kaydetti:

'Yabancı oyuncular da katıldığı için sezonun ilk antrenmanını yaptık diyebiliriz. Yeni bir takım olduk. Aslında bizi buna iten en önemli faktör transfer döneminde yaşadığımız şanssızlıklardı. Transfer döneminde bütçemiz doğrultusunda sabırlı bir şekilde iyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Her pozisyonda alternatifli oyuncularımız var. Oyuncularımızın çoğunluğunun ciddi tecrübeleri var. Çok şey beklediğimiz yeni oyuncularımız da var. Geçen seneki şampiyonluğumuzda pay sahibi oyuncularımız da kadroda. Sonuçta derin, alternatifi bol, iyi bir kadro oluşturduk.'

Önlerinde 5-6 haftalık bir hazırlık sürecinin olduğunu İtalya, Rusya ve Yunanistan'da hazırlık kampı yapacaklarını anlatan Ataman, 14 özel maç yaparak yeni sezona hazır hale geleceklerini bildirdi.

Kaynak: AA