Fenerbahçe, Astra Group İle Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Fenerbahçe, Astra Group ile 2016-2017 sezonunda Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağı maçlarda giyeceği çorap üzeri sponsorluk anlaşması imzaladı.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza törenine Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi Önder Fırat, sarı-lacivertli futbolcular Ozan Tufan, Hasan Ali Kaldırım, Roman Neustadter ve Astra Group Yönetim Kurulu Üyesi Selim Gazi Gümüş katıldı.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Önder Fırat, maalesef iyi bir haftaya başlamadıklarını hatırlatarak, “Gaziantep’de yaşanan terör olaylarından dolayı bir çok vatandaşımız hayatını kaybetti bir çok insanımız ise yaralandı. Hayatını kaybeden Vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum ailelerine ise başsağlığı diliyorum. Bugün çorap sponsorluğu için buradayız. Astra Group yönetimine teşekkür ederim” dedi.

Sarı-lacivertli futbolcular Hasan Ali Kaldırım Gaziantep’de yaşanan terör olayında hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet ve ailelere başsağlığı dilediğini belirterek, “Astra Group ile ile bir anlaşma yaptık. Bu anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Fenerbahçe’nin genç futbolcusu Ozan Tufan ise, Gaziantep’deki saldırıyı kınayarak, "Bugün bir anlaşma nedeniyle buradayız. Astra Group büyük bir şirket her iki taraf için de hayırlı olmasını dilerim. Bize uğur getirmelerini dilerim” diye konuştu.

Fenerbahçe futbolcusu Roman Neustadter de Gaziantep’de yaşanan olayların kınadığını belirterek, “Fenerbahçe büyük bir kulüp ve büyük kulüpler büyük şirketlerle çalışırlar. Bu anlaşmanın her iki taraf için de uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Gümüş: “Futbolun birleştirici gücüne ve değerine inanarak, ülkemizin güzide takımlarından Fenerbahçe ile iş birliği yaptık”

Astra Group Yönetim Kurulu Üyesi Selim Gazi Gümüş, futbolun birleştirici gücüne ve değerine inanarak, ülkemizin güzide takımlarından Fenerbahçe ile iş birliği gerçekleştirmek istediklerini belirterek, “Nitekim bugün, burada, sponsorluk iş birliğimizi sizlerle paylaşıyoruz. Bizim kurulurken ki hedefimiz iştirak gösterdiğimiz sektörlerde global bir Türk oyuncu olmaktı. Bu an bu yüzden çok önemli. Vizyonu doğrultusunda uluslararası başarı hikâyelerini destekleyen bir şirket olarak spor alanındaki ilk büyük sponsorluk çalışmamıza Türkiye’nin ve Avrupa’nın en başarılı takımlarından biri olan Fenerbahçe Spor Kulübü ile başlangıç yapmak bizim için gurur verici” dedi.

Konuşmaların ardından imza töreni yapıldı.

Kaynak: İHA