Dick Advocaat: Yönetimle görüşeceğiz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat, 5 günde iki maçta takımın başında çıktığını dile getirdi. Hollandalı çalıştırıcı takımın pozitif ve negatif yönlerini gördüğünü ve buna göre başkanla görüşme yapacağını söyledi.

Dick Advocaat: Yönetimle görüşeceğiz
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, çok kötü bir sonuç aldıklarını söyledi. Başakşehir'in kapalı oyununu açamadıklarını dile getiren Hollandalı çalıştırıcı, teknik ekip ve başkan Yıldırım ile toplantı yapacaklarını ve son durumu değerlendireceklerini söyledi.

'DAHA İYİ BAŞLAMAK İSTERDİK'

Advocaat maç sonunda, “Çok kötü bir sonuç bizim için. Maçta çok daha iyi başlamayı istiyorduk. Bunu istememiz gerkiyor. Çok daha fazla topa sahip olmayı başarmalıydık. Onlar 3. dakiakda yakaldıkları bir fırsatı değerlendirdiler. Çok çalıştılar bu skoru korumak için. Biz de oyunu açamadık. Gerçekten çok üzücü bu şekilde başlamak. Ortaya çıkan bu skor onların oyun şeklinden kaynaklanıyor. Çok fazla oyuncu ile topun arkasında saklanan bir takımlar. Onlar yapmak istediklerini iyi bir şekilde başardılar. Biz onlardan daha iyi bir takımız; ama gördük ki daha az kaliteli takımlar daha kaliteli takımları yenebiliyor.” diye konuştu.

Dick Advocaat: Yönetimle görüşeceğiz

'NASIL OYNACAĞIMIZI YÖNETİMLE KONUŞACAĞIZ'


Başkan Aziz Yıldırım ile transfer konusunda görüşeceklerini dile getiren tecrübeli teknik adam, “Ben 4-5 gündür buradayım. Bu süre zarfında pozitif ve negatif şeyler görüyorum. Teknik heyetimizle ve başkanımızla görüşeceğiz. 4-4-2 mi 4-3-3 mi oynayacağız, bunlara yeterli oyncularımız var mı bunları görüşeceğiz.” ifadelerini kullandı.