Darüşşafaka Doğuş Sezonu Açtı

Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı, bu sabah Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda başlayan ilk idmanıyla sezonu açtı.

Daçka, Başantrenör David Blatt yönetimindeki ilk idmanını, yardımcı antrenörler Ainars Bagatskis, Ömer Uğurata ve Ümit Temoçin eşliğinde tam kadro gerçekleştirdi. Daçka’nın kuvvet ve kondisyon antrenörü Oskars Eirnsteins’in yaptırdığı ısınma ve ağırlık çalışmasından sonra oyuncular iki grup halinde pas ve şut çalışması yaptı. Darüşşafaka Doğuş’un bu yıl kadrosunda Mehmet Yağmur, Doğuş Özdemiroğlu, Ersin Dağlı, Kartal Özmızrak, Semih Erden, Metin Türen, Birkan Batuk, Oğuz Savaş, Furkan Aldemir, Ender Arslan’ın yanında yabancı oyuncular Scottie Wilbekin, Marcus Slaughter, Luke Harangody ve yeni transferler Dairis Bertans, Brad Wanamaker, Will Clyburn, James Anderson ve Adrien Moerman yer alıyor.

Geçtiğimiz hafta detaylı sağlık kontrolünü başarıyla tamamlayan Daçka, sezonun ilk haftasını Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda, gününe göre tek ve çift antrenmanlar yaparak geçirecek ve 1 Eylül’e kadar çalışmalarına İstanbul’da devam edecek.

Kaynak: İHA