Boluspor Kulübü Başkanı Çarıkçı Açıklaması

'Eğer burada bir başarı varsa, en büyük başarı Boluspor'a reklam veren insanlarındır. Yani Boluspor Kulübü bu günlere küçük esnafımızın sayesinde gelmiştir'

TFF 1. Lig'de mücadele eden Boluspor'un kulüp başkanı Necip Çarıkçı, 'Eğer burada bir başarı varsa, en büyük başarı Boluspor'a reklam veren insanlarındır. Yani Boluspor Kulübü bu günlere küçük esnafımızın sayesinde gelmiştir.' dedi.

Çarıkçı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yönetim olarak 3 yıllık planlarının bulunduğunu, bu plan içerisinde genç bir takım oluşturmak istediklerini, tüm projelerin ise 3 yıla göre hazırlandığını belirtti.

'Boluspor bu sezon bu ligde takım iskeletini kuracak.' diyen Çarıkçı, 'Böyle bir hedefimiz var. Ama gelecek yıllarda bu takımı şampiyon yapmak için elimden ne geliyorsa yapacağım.' diye konuştu.

Necip Çarıkçı, 'Süper Lig'e çıkmak için bir proje içine girdik. Andre Santos'undan tutun Soner Şahin'e kadar, takım içinde müthiş bir beraberlik var. Bugün bunu biz sahada gördük. Bütün takımın birlik ve beraberliğini gördük.' değerlendirmesinde bulundu.

Takımda eksik bölgelerin olduğunu ifade eden Çarıkçı, 'Transfer döneminin bitmesine 10 gün kaldı. Bir oyuncu ile görüşmelerimiz tamamlandı. Bugün ya da yarın imza atmış olur. Kendisi şu an hazır durumda. Avrupa Ligi oynamış bir futbolcu. Eğer hocamız isterse, eksik olan bölgelerimiz vardır. Bu konuda da transferin son günlerini en iyi şekilde değerlendireceğiz.' şeklinde görüşlerini aktardı.

Kulübün reklam gelirlerine de değinen Çarıkçı, sözlerini şöyle tamamladı:

'Yaklaşık 75 günden bu yana yönetim kurulumuz ile beraber reklam topladık. Eğer burada bir başarı varsa, en büyük başarı Boluspor'a reklam veren insanlarındır. Yani Boluspor Kulübü bu günlere küçük esnafımızın sayesinde gelmiştir. Onları, verdiği reklamlardan dolayıda tebrik ediyorum. Şampiyon olacaksak burada en büyük pay sahibi taraftarlarımız ve esnaflarımızdır.'

Kaynak: AA