Gümüşhane Gençlerbirliği Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Türkiye Voleybol Bayanlar 2. Ligi ekiplerinden Gümüşhane Gençlerbirliği yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Yeni sezon öncesi iki yabancı olmak üzere 10 oyuncu transferi yapan Gümüşhane ekibi, çalışmalarını antrenör İsmail Yengin idaresinde sürdürüyor.

Yengin, AA Muhabirine yaptığı açıklamada, haftada 9 antrenmanla yeni sezona hazırlandıklarını söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ettiklerini ifade eden Yengin, “Gümüşhane Gençlerbirliği olarak çalışmalara bu hafta başladık. Yapmış olduğumuz programa göre fitness salonunda halter ve ağırlık, açık alanda ise atletizm çalışması yapıyoruz. Antrenmanlarda kuvvet ve top tekniğine ağırlık veriyoruz. Çalışmalara 8 oyuncuyla başladık. Daha sonra iki oyuncumuz daha katıldı. Şu an 10 oyuncumuzla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sezon başlamadan önce bir orta oyuncusu transfer yapmayı planlıyoruz. 11 kişi ile sezonu devre arasına kadar götüreceğiz.” diye konuştu.

Çalışmalarını Gümüşhane’de sürdüreceklerine değinen Yengin, Trabzon, Samsun, Rize ve Ankara’da hazırlık maçları yapmayı planladıklarını kaydetti.

-'Hedefimiz bir üst lig'

Kulüp Başkanı Fikret Orak ise bu sezona tamamen yenilenmiş bir takımla başlayacaklarını vurguladı.

Transferi yapılan oyuncuların tecrübeli olduklarına işaret eden Orak, 'Alınan her oyuncu mevkisinin en iyisi. Oyucuların birçoğu şampiyonluk sevinci yaşamış. Gümüşhane için kurulabilecek en iyi takım kuruldu. Hedefimiz bir üst lig.' değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: AA