Tarsus İdmanyurdu'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Tarsus İdmanyurdu Başkanı Önder Ege, ekonomik yönden sıkıntı yaşamalarına rağmen bir önceki yönetimin kasada bıraktığı nakit parayla transfer döneminde iyi işler yaptıklarını ifade etti.

Başkan Ege, düzenlediği basın toplantısında, yeni sezon hedeflerinin çok koşan, savaşçı ve göze hoş gelen futbol oynayan bir takım oluşturmak olduğunu söyledi.

Camianın son yıllarda büyük yara aldığını ve bu yıl 3. ligde mücadele edeceklerini anımsatan Ege, mücadele eden bir takımla taraftarlarının karşısına çıkmak istediklerini kaydetti.

Yakalanacak birlik ve beraberlikle takımın başarılı olacağına inandığını da sözlerine ekleyen Ege, şöyle devam etti:

'20 Haziran'da ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım göreve geldik. Küme düşmüş bir takımı devralmanın zor olduğunu biliyorduk ve buna rağmen görevden kaçmadık. Geçtiğimiz sezondan birkaç oyuncumuz kaldı. Değişik nedenlerle birçok oyuncu ile yollarımızı ayırdık. Önce yeni teknik ekibimizi belirledik ve ardından hızlı şekilde takım oluşturduk. Takımımız ilk etap kamp çalışmalarını kentimizde, ikinci etap kamp çalışmalarını ise Nevşehir Avanos'ta yaptı. Üçüncü etap kamp çalışmaları için birkaç gün sonra yeniden Avanos'a gidilecek. Burada en az 4 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Bunun nedeni yeni kurulan takım içinde uyum sıkıntılarının biran önce son bulması. Lige en hazır şekilde başlamayı hedefliyoruz.'

Ege ayrıca, transfer çalışmalarını büyük ölçüde tamamladıklarını ancak ihtiyaç görülen mevkiler için yine transfer yapabileceklerini belirtti.

Bu süreçte takıma verilecek desteğin önemine de dikkati çeken Ege, 'Stoper ve sağ kanatta oynayabilecek bir oyuncuyu da kadromuza katabiliriz. Ekonomik yönden sıkıntı yaşamamıza rağmen, bir önceki yönetimin kasada bıraktığı nakit parayla transfer döneminde iyi işler yaptığımıza inanıyorum. Bizim yönetim olarak isteğimiz tüm camianın takıma destek olması ve takımı yeniden ayağa kaldırabilme adına bize omuz vermeleridir.' diye konuştu.

Kaynak: AA