Mudanyaspor, Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Büyük çalkantılarla sezonu kapayan Mudanyaspor, yeni sezon öncesi Recep Günay başkanlığında tanışma yemeğinde bir araya geldi. 7 Ağustos’ta top başı yapacak olan Mudanyaspor, şu ana kadar 8 ismi kadrosuna kattı.

Bölgesel Amatör Lig’de Zaferspor, Gürsu Belediyespor ve Nilüfer Erdemlispor ile birlikte Bursa’yı temsil edecek olan Mudanyaspor, yeni sezon için toplandı. Bu sezon takımı, geçen yıl Balıkesirspor’da Gençlik Gelişim Direktörü olarak görev yapan Eşref Erkekoğlu ve yardımcısı Muhammet Akbaş çalıştıracak.

Geçen sezon ligde şampiyonluğu son haftalarda kaçıran Mudanyaspor, şu ana kadar Ağaköy’den Berke Özdemir, Balıkesirspor’dan Hilmi Diner ve Yasin Çalışkan, Yalova Altınova Belediyespor’dan Kudret Kızaklı, Soğukkuyu’dan Mustafa Güleç, Mudanya Bordospor’dan Onur Üçüncü, Arnavutluk Apollo’dan Argena, Edirnespor’dan İsmail Özgür Göktaş ve Kestel Belediyespor’dan Anıl Gencer’i kadroya dahil etti. Kırmızı-yeşillilerin 7 Ağustos’ta top başı yaparak yeni sezon hazırlıklarına başlayacağı bildirildi.

Kaynak: İHA